ASSOCIACIÓ CULTURAL I GASTRONÒMICA CEPS I MANDUCA
INICI
HISTÒRIA
Estatuts de l'entitat
ACTIVITATS
Calendari d'activitats · 2024
Memòria · 2003-2024
RECEPTES DE CUINA
Receptes · Aplec del Conill
>
Conill amb compota de fruites
Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
Conill a l'antiga
Conill a l'essència de la nostra terra
El conill de la Iaia
Conill amb figues
Mandonguilles de conill
Conill enromescat amb ratafia i nous
Conejo a mi manera
El conill de la iaia amb figues
El conill de la Geganta
Conill de tardor amb bolets
Conill republicà sucós
El conill de la Iaia Maria
Receptes centenàries
>
Conill a l'estil Boada
Suprema de lluç a la Torre del Breny
Patates i bolets a la Vallhonesta
Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
Cargols a la Vallhonesta
Cargols a l'estil Boada
La pala ferroviària
Conill a la míquili-mòquili
Conill al llampec
Conill amb farigola de la Iaia Camila
Conill amb pebre vermell dolç i vinagre de la Iaia Maria
Altres receptes
>
La meva "Caldereta de llamàntol"
Torró de xocolata (cruixent)
Canelons farcits de paté
Truita de patates al forn
Conill amb xocolata
Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
Pastís de pinya colada
Llenties pardines amb verdures i xoriço
Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
Canelons d'estiu
Risotto de carxofes i gírgoles
Cuixes de pollastre amb gambes
El piano del Bages
Gaspatxo català
Amanida d'arròs amb mango i maduixes
Mongetes estofades amb bolets i mero
Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
Lasanya de bolets
Trinxat de la Cerdanya
GALERIA
Aplec del Conill
Assemblees
Calçotada popular
Celebracions i festes
Conferències i xerrades
Excursions i sortides
Fires i festes populars
Homenatge al porc
Sopars, dinars i maridatges
Tastets populars
Tastos, cursos i cates
Trobades de plaques
PAPERERIA
Programes de mà
>
2024
2023
2022
2021
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Cartells
>
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
Cursos i dossiers
>
Tast de formatges
El món de la cervesa
Tast de xocolates
Taller de pa artesanal
Taller de cuina
SALA DE PREMSA
Anys 2021-2025
Anys 2016-2020
Anys 2011-2015
Anys 2006-2010
Anys 2003-2005
CONTACTE
Sala de premsa ·
Any 2011
Periòdic d'informació local de Sant Vicenç de Castellet
NÚMERO 363. Gener del 2011.
Tast de xocolates de Ceps i Manduca.
BR363-01-2011.pdf
File Size:
457 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
NÚMERO 364. Febrer del 2011.
2n. Homenatge al Porc.
BR364-02-2011.pdf
File Size:
428 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
NÚMERO 365. Març del 2011.
3a. Calçotada popular organitzada per Ceps i Manduca.
BR365-03-2011.pdf
File Size:
900 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
NÚMERO 367. Maig del 2011.
9a. Trobada d'intercanvi de plaques de cava.
BR367-05-2011.pdf
File Size:
419 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
NÚMERO 372. Novembre-Desembre del 2011.
Ceps i Manduca va a buscar bolets.
BR372-11-12-2011.pdf
File Size:
532 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Diari digital del Bages
Diumenge, 16 de gener del 2011.
Ceps i Manduca fa un tast de xocolates.
Nació Manresa
16/01/2011
Divendres, 28 de gener del 2011.
Ceps i Manduca gaudeixen d'un tast de xocolata.
Nació Manresa
28/01/2011
Dissabte, 12 de febrer del 2011.
Ceps i Manduca celebra el seu 2n. Homenatge al Porc.
Nació Manresa
12/02/2011
Dissabte, 19 de març del 2011.
Ceps i Manduca celebra la seva 3a. Calçotada.
Nació Manresa
19/03/2011
Dilluns, 30 de maig del 2011.
Sant Vicenç acull la 9a. Trobada d'intercanvi de plaques de cava.
Nació Manresa
30/05/2011
Dimarts, 31 de maig del 2011.
Sant Vicenç de Castellet amplia els espais de la 3a. Fira del Vapor.
Nació Manresa
31/05/2011
Dimarts, 29 de novembre del 2011.
"Ceps i Manduca" omplen de fredolics a Coll de Jou.
Nació Manresa
29/11/2011
El diari de la Catalunya Central
Dissabte, 29 de gener del 2011.
Ceps i Manduca de Sant Vicenç convoca 60 persones en un tast de xocolates.
R7-29-01-2011.pdf
File Size:
1056 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Dijous, 10 de febrer del 2011.
Més de 150 santvicentins homenatgen el porc en la festa de Ceps i Manduca.
R7-10-02-2011.pdf
File Size:
238 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Dimarts, 15 de març del 2011.
1.300 calçots i 147 comensals als peus de l'ermita de Sant Pere de Vallhonesta.
R7-15-03-2011.pdf
File Size:
395 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Dissabte, 14 de maig del 2011.
Sant Vicenç convida demà els col·leccionistes de plaques de cava.
R7-14-05-2011.pdf
File Size:
356 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Dijous, 19 de maig del 2011.
La trobada de plaques de cava aplega 600 col·leccionistes a Sant Vicenç.
R7-19-05-2011.pdf
File Size:
306 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Dimarts, 29 de novembre del 2011.
Sant Vicenç clou la setmana del Medi Ambient amb un reeixit mercat de 2a. mà.
R7-29-11-2011.pdf
File Size:
406 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Diumenge, 4 de desembre del 2011.
L'Associació Ceps i Manduca de Sant Vicenç trobat bolets a Coll de Jou.
R7-04-12-2011.pdf
File Size:
332 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Dilluns, 19 de desembre del 2011.
Els infants de Sant Vicenç es fan seu el centre del poble en un animat cagatió.
R7-19-12-2011.pdf
File Size:
381 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Associació Cultural i Gastronòmica CEPS I MANDUCA
Pl. de la Generalitat. Edifici de Cal Soler · 08295 Sant Vicenç de Castellet
INICI
HISTÒRIA
Estatuts de l'entitat
ACTIVITATS
Calendari d'activitats · 2024
Memòria · 2003-2024
RECEPTES DE CUINA
Receptes · Aplec del Conill
>
Conill amb compota de fruites
Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
Conill a l'antiga
Conill a l'essència de la nostra terra
El conill de la Iaia
Conill amb figues
Mandonguilles de conill
Conill enromescat amb ratafia i nous
Conejo a mi manera
El conill de la iaia amb figues
El conill de la Geganta
Conill de tardor amb bolets
Conill republicà sucós
El conill de la Iaia Maria
Receptes centenàries
>
Conill a l'estil Boada
Suprema de lluç a la Torre del Breny
Patates i bolets a la Vallhonesta
Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
Cargols a la Vallhonesta
Cargols a l'estil Boada
La pala ferroviària
Conill a la míquili-mòquili
Conill al llampec
Conill amb farigola de la Iaia Camila
Conill amb pebre vermell dolç i vinagre de la Iaia Maria
Altres receptes
>
La meva "Caldereta de llamàntol"
Torró de xocolata (cruixent)
Canelons farcits de paté
Truita de patates al forn
Conill amb xocolata
Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
Pastís de pinya colada
Llenties pardines amb verdures i xoriço
Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
Canelons d'estiu
Risotto de carxofes i gírgoles
Cuixes de pollastre amb gambes
El piano del Bages
Gaspatxo català
Amanida d'arròs amb mango i maduixes
Mongetes estofades amb bolets i mero
Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
Lasanya de bolets
Trinxat de la Cerdanya
GALERIA
Aplec del Conill
Assemblees
Calçotada popular
Celebracions i festes
Conferències i xerrades
Excursions i sortides
Fires i festes populars
Homenatge al porc
Sopars, dinars i maridatges
Tastets populars
Tastos, cursos i cates
Trobades de plaques
PAPERERIA
Programes de mà
>
2024
2023
2022
2021
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Cartells
>
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
Cursos i dossiers
>
Tast de formatges
El món de la cervesa
Tast de xocolates
Taller de pa artesanal
Taller de cuina
SALA DE PREMSA
Anys 2021-2025
Anys 2016-2020
Anys 2011-2015
Anys 2006-2010
Anys 2003-2005
CONTACTE