Associació Cultural i Gastronòmica Ceps i Manduca
  • INICI
  • HISTÒRIA
    • Estatuts de l'entitat
  • ACTIVITATS
    • Calendari · Any 2022
    • Memòria · 2003-2022
  • RECEPTES DE CUINA
    • Centenàries >
      • Conill a l'estil Boada
      • Suprema de lluç a la Torre del Breny
      • Patates i bolets a la Vallhonesta
      • Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
      • Cargols a la Vallhonesta
      • Cargols a l'estil Boada
      • La pala ferroviària
      • Conill a la míquili-mòquili
    • Mensuals >
      • La meva "Caldereta de llamàntol"
      • Torró de xocolata (cruixent)
      • Canelons farcits de paté
      • Truita de patates al forn
      • Conill amb xocolata
      • Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
      • Pastís de pinya colada
      • Llenties pardines amb verdures i xoriç
      • Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
      • Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
      • Canelons d'estiu
      • Risotto de carxofes i gírgoles
      • Cuixes de pollastre amb gambes
      • El piano del Bages
      • Gaspatxo català
      • Amanida d'arròs amb mango i maduixes
      • Mongetes estofades amb bolets i mero
      • Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
      • Lasanya de bolets
      • Trinxat de la Cerdanya
    • Aplec del Conill >
      • Conill amb compota de fruites
      • Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
      • Conill a l'antiga
      • Conill a l'essència de la nostra terra
  • GALERIA
    • Aplec del Conill
    • Assemblees
    • Calçotada popular
    • Celebracions i festes
    • Conferències i xerrades
    • Excursions i sortides
    • Fires i festes populars
    • Homenatge al porc
    • Sopars i maridatges
    • Tastets populars
    • Tastos, cursos i cates
    • Trobades de plaques
  • PAPERERIA
    • Programes de mà >
      • 2003
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2021
      • 2022
    • Cartells >
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2020
      • 2021
      • 2022
    • Cursos i dossiers >
      • Tast de formatges
      • El món de la cervesa
      • Tast de xocolates
      • Taller de pa artesanal
      • Taller de cuina
  • SALA DE PREMSA
    • Anys 2003-2005
    • Anys 2006-2010
    • Anys 2011-2015
    • Anys 2016-2020
    • Anys 2021-2025
  • CONTACTE
  • Mensuals

Sala de premsa · Any 2010

Picture

Periòdic d'informació local de Sant Vicenç de Castellet

  • NÚMERO 354. Febrer del 2010.
El Cagatió reparteix més de mig miler de llaminadures.
BR354-02-2010.pdf
File Size: 532 kb
File Type: pdf
Descargar archivo

  • NÚMERO 355. Març del 2010.
Calçotada a Vallhonesta / 8a. Trobada d'intercanvi de plaques de cava.
BR355-03-2010.pdf
File Size: 610 kb
File Type: pdf
Descargar archivo

  • NÚMERO 356. Abril del 2010.
8a. Trobada d'intercanvi de plaques de cava.
BR356-04-2010.pdf
File Size: 558 kb
File Type: pdf
Descargar archivo

  • NÚMERO 357. Juny del 2010.
Ceps i Manduca organitza un tast de gin-tònic.
BR357-06-2010.pdf
File Size: 553 kb
File Type: pdf
Descargar archivo

  • NÚMERO 360. Setembre del 2010.
Tast de formatges de Ceps i Manduca al Restaurant Can Bosc.
BR360-09-2010.pdf
File Size: 1090 kb
File Type: pdf
Descargar archivo

  • NÚMERO 362. Novembre-Desembre del 2010.
Tast de cerveses.
BR362-11-12-2010.pdf
File Size: 425 kb
File Type: pdf
Descargar archivo


Picture

Diari digital del Bages

  • Dimecres, 10 de febrer del 2010.
El primer homenatge al porc reuneix un centenar de persones a Sant Vicenç.
Nació Manresa
10/02/2010
  • Dimecres, 31 de març del 2010.
Ceps i Manduca celebra la seva 2a. calçotada a Vallhonesta.
Nació Manresa
31/03/2010
  • Divendres, 7 de maig del 2010.
Ceps i Manduca celebra la trobada d'intercanvi de plaques de cava.
Nació Manresa
07/05/2010
  • Diumenge, 13 de juny del 2010.
Ceps i Manduca fa un tast de gintònics.
Nació Manresa
13/06/2010
  • Divendres, 2 d'octubre del 2010.
Ceps i Manduca fa un tast de formatges.
Nació Manresa
02/10/2010
  • Dimarts, 23 de novembre del 2010.
Ceps i Manduca completa dos cursos de tast de cervesa.
Nació Manresa
23/11/2010

Picture

El diari de la Catalunya Central

  • Dijous, 11 de febrer del 2010.
L'Associació Ceps i Manduca de Sant Vicenç dedica una diada a les menges del porc.
R7-11-02-2010.pdf
File Size: 155 kb
File Type: pdf
Descargar archivo

  • Dilluns, 19 d'abril del 2010.
Ceps i Manduca celebra una reeixida calçotada a Sant Pere de Vallhonesta.
R7-19-04-2010.pdf
File Size: 150 kb
File Type: pdf
Descargar archivo

  • Dissabte, 1 de maig del 2010.
Trobada de plaques de cava a Sant Vicenç
R7-01-05-2010.pdf
File Size: 77 kb
File Type: pdf
Descargar archivo

  • Dimecres, 5 de maig del 2010.
Espais santvicentins en plaques de cava.
R7-05-05-2010.pdf
File Size: 161 kb
File Type: pdf
Descargar archivo

  • Diumenge, 20 de juny del 2010.
Ceps i Manduca de Sant Vicenç de Castellet va organitzar un tast de gintònics.
R7-20-06-2010.pdf
File Size: 161 kb
File Type: pdf
Descargar archivo

  • Dijous, 16 de setembre del 2010.
Ceps i Manduca prepara un curs d'iniciació al tast de formatges.
R7-16-09-2010.pdf
File Size: 99 kb
File Type: pdf
Descargar archivo

  • Diumenge, 21 de novembre del 2010.
Ceps i Manduca de Sant Vicenç fa un curs de tast i maridatge de formatges.
R7-21-11-2010.pdf
File Size: 399 kb
File Type: pdf
Descargar archivo

  • Dillund, 29 de novembre del 2010.
L'associació cultural Ceps i Manduca de Sant Vicenç fa un tast de cerveses del món.
R7-29-11-2010.pdf
File Size: 385 kb
File Type: pdf
Descargar archivo

2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003

Associació Cultural i Gastronòmica CEPS I MANDUCA
Pl. de la Generalitat. Edifici de Cal Soler · 08295 Sant Vicenç de Castellet

Proudly powered by Weebly
  • INICI
  • HISTÒRIA
    • Estatuts de l'entitat
  • ACTIVITATS
    • Calendari · Any 2022
    • Memòria · 2003-2022
  • RECEPTES DE CUINA
    • Centenàries >
      • Conill a l'estil Boada
      • Suprema de lluç a la Torre del Breny
      • Patates i bolets a la Vallhonesta
      • Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
      • Cargols a la Vallhonesta
      • Cargols a l'estil Boada
      • La pala ferroviària
      • Conill a la míquili-mòquili
    • Mensuals >
      • La meva "Caldereta de llamàntol"
      • Torró de xocolata (cruixent)
      • Canelons farcits de paté
      • Truita de patates al forn
      • Conill amb xocolata
      • Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
      • Pastís de pinya colada
      • Llenties pardines amb verdures i xoriç
      • Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
      • Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
      • Canelons d'estiu
      • Risotto de carxofes i gírgoles
      • Cuixes de pollastre amb gambes
      • El piano del Bages
      • Gaspatxo català
      • Amanida d'arròs amb mango i maduixes
      • Mongetes estofades amb bolets i mero
      • Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
      • Lasanya de bolets
      • Trinxat de la Cerdanya
    • Aplec del Conill >
      • Conill amb compota de fruites
      • Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
      • Conill a l'antiga
      • Conill a l'essència de la nostra terra
  • GALERIA
    • Aplec del Conill
    • Assemblees
    • Calçotada popular
    • Celebracions i festes
    • Conferències i xerrades
    • Excursions i sortides
    • Fires i festes populars
    • Homenatge al porc
    • Sopars i maridatges
    • Tastets populars
    • Tastos, cursos i cates
    • Trobades de plaques
  • PAPERERIA
    • Programes de mà >
      • 2003
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2021
      • 2022
    • Cartells >
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2020
      • 2021
      • 2022
    • Cursos i dossiers >
      • Tast de formatges
      • El món de la cervesa
      • Tast de xocolates
      • Taller de pa artesanal
      • Taller de cuina
  • SALA DE PREMSA
    • Anys 2003-2005
    • Anys 2006-2010
    • Anys 2011-2015
    • Anys 2016-2020
    • Anys 2021-2025
  • CONTACTE
  • Mensuals