ASSOCIACIÓ CULTURAL I GASTRONÒMICA CEPS I MANDUCA
  • INICI
  • HISTÒRIA
    • Estatuts de l'entitat
  • ACTIVITATS
    • El cau del conill
    • Concurs de cartells
    • Calendari d'activitats · 2023
    • Memòria · 2003-2023
  • RECEPTES DE CUINA
    • Receptes centenàries >
      • Conill a l'estil Boada
      • Suprema de lluç a la Torre del Breny
      • Patates i bolets a la Vallhonesta
      • Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
      • Cargols a la Vallhonesta
      • Cargols a l'estil Boada
      • La pala ferroviària
      • Conill a la míquili-mòquili
    • Receptes · Aplec del Conill >
      • Conill amb compota de fruites
      • Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
      • Conill a l'antiga
      • Conill a l'essència de la nostra terra
    • Altres receptes >
      • La meva "Caldereta de llamàntol"
      • Torró de xocolata (cruixent)
      • Canelons farcits de paté
      • Truita de patates al forn
      • Conill amb xocolata
      • Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
      • Pastís de pinya colada
      • Llenties pardines amb verdures i xoriço
      • Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
      • Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
      • Canelons d'estiu
      • Risotto de carxofes i gírgoles
      • Cuixes de pollastre amb gambes
      • El piano del Bages
      • Gaspatxo català
      • Amanida d'arròs amb mango i maduixes
      • Mongetes estofades amb bolets i mero
      • Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
      • Lasanya de bolets
      • Trinxat de la Cerdanya
  • GALERIA
    • Aplec del Conill
    • Assemblees
    • Calçotada popular
    • Celebracions i festes
    • Conferències i xerrades
    • Excursions i sortides
    • Fires i festes populars
    • Homenatge al porc
    • Sopars, dinars i maridatges
    • Tastets populars
    • Tastos, cursos i cates
    • Trobades de plaques
  • PAPERERIA
    • Programes de mà >
      • 2003
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2021
      • 2022
      • 2023
    • Cartells >
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • 2022
      • 2023
    • Cursos i dossiers >
      • Tast de formatges
      • El món de la cervesa
      • Tast de xocolates
      • Taller de pa artesanal
      • Taller de cuina
  • SALA DE PREMSA
    • Anys 2003-2005
    • Anys 2006-2010
    • Anys 2011-2015
    • Anys 2016-2020
    • Anys 2021-2025
  • CONTACTE

CARTELLS · 2008

PAPERERIA

CATA DE COPES

Divendres, 29 de febrer del 2008
Picture

XERRADA "Alimentar-se amb salut i plaer" A CÀRREC D'EMMA CASALS

Dilluns, 27 d'octubre del 2008
Picture

SOPAR-MARIDATGE AL RESTAURANT RUTH DE SANT FRUITÓS DE BAGES

Dijous, 13 de març del 2008
Picture
Picture

CAGA TIÓ POPULAR

Diumenge, 21 de desembre del 2008
Picture
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023

Associació Cultural i Gastronòmica CEPS I MANDUCA
Pl. de la Generalitat. Edifici de Cal Soler · 08295 Sant Vicenç de Castellet

Proudly powered by Weebly
  • INICI
  • HISTÒRIA
    • Estatuts de l'entitat
  • ACTIVITATS
    • El cau del conill
    • Concurs de cartells
    • Calendari d'activitats · 2023
    • Memòria · 2003-2023
  • RECEPTES DE CUINA
    • Receptes centenàries >
      • Conill a l'estil Boada
      • Suprema de lluç a la Torre del Breny
      • Patates i bolets a la Vallhonesta
      • Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
      • Cargols a la Vallhonesta
      • Cargols a l'estil Boada
      • La pala ferroviària
      • Conill a la míquili-mòquili
    • Receptes · Aplec del Conill >
      • Conill amb compota de fruites
      • Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
      • Conill a l'antiga
      • Conill a l'essència de la nostra terra
    • Altres receptes >
      • La meva "Caldereta de llamàntol"
      • Torró de xocolata (cruixent)
      • Canelons farcits de paté
      • Truita de patates al forn
      • Conill amb xocolata
      • Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
      • Pastís de pinya colada
      • Llenties pardines amb verdures i xoriço
      • Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
      • Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
      • Canelons d'estiu
      • Risotto de carxofes i gírgoles
      • Cuixes de pollastre amb gambes
      • El piano del Bages
      • Gaspatxo català
      • Amanida d'arròs amb mango i maduixes
      • Mongetes estofades amb bolets i mero
      • Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
      • Lasanya de bolets
      • Trinxat de la Cerdanya
  • GALERIA
    • Aplec del Conill
    • Assemblees
    • Calçotada popular
    • Celebracions i festes
    • Conferències i xerrades
    • Excursions i sortides
    • Fires i festes populars
    • Homenatge al porc
    • Sopars, dinars i maridatges
    • Tastets populars
    • Tastos, cursos i cates
    • Trobades de plaques
  • PAPERERIA
    • Programes de mà >
      • 2003
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2021
      • 2022
      • 2023
    • Cartells >
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • 2022
      • 2023
    • Cursos i dossiers >
      • Tast de formatges
      • El món de la cervesa
      • Tast de xocolates
      • Taller de pa artesanal
      • Taller de cuina
  • SALA DE PREMSA
    • Anys 2003-2005
    • Anys 2006-2010
    • Anys 2011-2015
    • Anys 2016-2020
    • Anys 2021-2025
  • CONTACTE