Associació Cultural i Gastronòmica Ceps i Manduca
INICI
HISTÒRIA
Estatuts de l'entitat
ACTIVITATS
Calendari · 2025
Memòria · 2003-2025
La trobada de plaques
La calçotada popular
L'homenatge al porc
L'aplec del conill
RECEPTES DE CUINA
Receptes · Aplec del Conill
Receptes centenàries
Altres receptes
GALERIA
Aplec del Conill
Assemblees
Calçotada popular
Celebracions i festes
Conferències i xerrades
Excursions i sortides
Fires i festes populars
Homenatge al porc
Sopars, dinars i maridatges
Tastets populars
Tastos, cursos i cates
Trobades de plaques
PAPERERIA
Programes de mà
>
2025
2024
2023
2022
2021
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Cartells
>
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
Cursos i dossiers
>
Tast de formatges
El món de la cervesa
Tast de xocolates
Taller de pa artesanal
Taller de cuina
SALA DE PREMSA
Anys 2021-2025
Anys 2016-2020
Anys 2011-2015
Anys 2006-2010
Anys 2003-2005
CONTACTE
RECEPTES DE CUINA
Receptes centenàries
Conill a l'estil Boada
Suprema de lluç a la Torre del Breny
Patates i bolets a la Vallhonesta
Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
Cargols a la Vallhonesta
Cargols a l'estil Boada
La pala ferroviària
Conill a la "miquili-moquili"
Conill al llampec
Conill amb farigola de la Iaia Camila
Conill amb pebre vermell dolç i vinagre de la Iaia Maria
Vertical Divider
Altres receptes
La meva "Caldereta de Llamàntol"
Torró de xocolata (cruixent)
Canelons farcits de paté
Truita de patates al forn
Conill amb xocolata
Mandonguilles amb calamar, porc ibèric i pinyons
Pastís de pinya colada
Llenties pardines amb verdures i xoriço
Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
Raviolis de marisc
Canelons d'estiu
Risotto de carxofes i girgoles
Cuixes de pollastre amb gambes
El piano del Bages
Gaspatxo català
Amanida d'arròs amb mango i maduixes
Mongetes estofades amb bolets i mero
Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
Lasanya de bolets
Trinxat de la Cerdanya
Receptes de l'Aplec del Conill
2024
1r. PREMI. El conill de la iaia amb figues ·
Lola Vidal
2n. PREMI. El conill de la Geganta ·
Eva Pardo
3r. PREMI. Conill de tardor amb bolets ·
Jordi Tomasa
Conill republicà sucós ·
Adriana Delgado
El conill de la Iaia Maria ·
Eulàlia Sardà
2023
1r. PREMI. El conill de la Iaia ·
Eulàlia Sardà
2n. PREMI. Conill amb figues ·
Lluís Oliveras
3r. PREMI. Mandonguilles de conill ·
Lola Vidal
Conill enromescat amb ratafia i nous ·
Rosa Travila
Conejo a mi manera ·
La Casa de Andalucía
2022
PREMI A LA RECEPTA MÉS BONA.
Conill amb compota de fruites ·
Lola Vidal
PREMI A LA RECEPTA MÉS ORIGINAL.
Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake ·
Jordi Largo
PREMI A LA MILLOR PRESENTACIÓ.
Conill a l'antiga ·
Lluís Oliveras
Conill a l'essència de la nostra terra ·
Rosa Travila
INICI
HISTÒRIA
Estatuts de l'entitat
ACTIVITATS
Calendari · 2025
Memòria · 2003-2025
La trobada de plaques
La calçotada popular
L'homenatge al porc
L'aplec del conill
RECEPTES DE CUINA
Receptes · Aplec del Conill
Receptes centenàries
Altres receptes
GALERIA
Aplec del Conill
Assemblees
Calçotada popular
Celebracions i festes
Conferències i xerrades
Excursions i sortides
Fires i festes populars
Homenatge al porc
Sopars, dinars i maridatges
Tastets populars
Tastos, cursos i cates
Trobades de plaques
PAPERERIA
Programes de mà
>
2025
2024
2023
2022
2021
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Cartells
>
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
Cursos i dossiers
>
Tast de formatges
El món de la cervesa
Tast de xocolates
Taller de pa artesanal
Taller de cuina
SALA DE PREMSA
Anys 2021-2025
Anys 2016-2020
Anys 2011-2015
Anys 2006-2010
Anys 2003-2005
CONTACTE