Associació Cultural i Gastronòmica Ceps i Manduca
  • INICI
  • HISTÒRIA
    • Estatuts de l'entitat
  • ACTIVITATS
    • Calendari · Any 2022
    • Memòria · 2003-2022
  • RECEPTES DE CUINA
    • Centenàries >
      • Conill a l'estil Boada
      • Suprema de lluç a la Torre del Breny
      • Patates i bolets a la Vallhonesta
      • Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
      • Cargols a la Vallhonesta
      • Cargols a l'estil Boada
      • La pala ferroviària
      • Conill a la míquili-mòquili
    • Mensuals >
      • La meva "Caldereta de llamàntol"
      • Torró de xocolata (cruixent)
      • Canelons farcits de paté
      • Truita de patates al forn
      • Conill amb xocolata
      • Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
      • Pastís de pinya colada
      • Llenties pardines amb verdures i xoriç
      • Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
      • Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
      • Canelons d'estiu
      • Risotto de carxofes i gírgoles
      • Cuixes de pollastre amb gambes
      • El piano del Bages
      • Gaspatxo català
      • Amanida d'arròs amb mango i maduixes
      • Mongetes estofades amb bolets i mero
      • Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
      • Lasanya de bolets
      • Trinxat de la Cerdanya
    • Aplec del Conill >
      • Conill amb compota de fruites
      • Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
      • Conill a l'antiga
      • Conill a l'essència de la nostra terra
  • GALERIA
    • Aplec del Conill
    • Assemblees
    • Calçotada popular
    • Celebracions i festes
    • Conferències i xerrades
    • Excursions i sortides
    • Fires i festes populars
    • Homenatge al porc
    • Sopars i maridatges
    • Tastets populars
    • Tastos, cursos i cates
    • Trobades de plaques
  • PAPERERIA
    • Programes de mà >
      • 2003
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2021
      • 2022
    • Cartells >
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2020
      • 2021
      • 2022
    • Cursos i dossiers >
      • Tast de formatges
      • El món de la cervesa
      • Tast de xocolates
      • Taller de pa artesanal
      • Taller de cuina
  • SALA DE PREMSA
    • Anys 2003-2005
    • Anys 2006-2010
    • Anys 2011-2015
    • Anys 2016-2020
    • Anys 2021-2025
  • CONTACTE
  • Mensuals

Receptes de cuina · Mensuals

RECEPTES DE CUINA

Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes

Ingredients:
  • 800 gr. de rap
  • 600 ml. d'aigua
  • 100 gr. d'arròs
  • 32 oves de garotes
  • 12 calçots
  • 1 gra d'all
  • Oli verge extra
  • Farigola
  • Sal
Vertical Divider

Picture

Preparació:
  • Feu un arròs bullit amb l’all i la farigola; coleu-ho i guardeu l’aigua.
  • El rap, netegeu-lo i talleu-lo de forma que quedin 2 trossos de 100 g per persona.
  • Escaliveu els calçots de 6 en 6 embolicats amb paper d’alumini a sobre del foc per la part blanca del calçot durant 7 minuts a foc mitjà. Deixeu-los refredar i peleu-los.
  • Per acabar, coeu el rap en una paella antiadherent amb sal. Escalfeu el brou d’arròs amb els calçots.
  • Feu un cercle amb els calçots al centre del plat i a dins poseu-hi les oves de garotes, a sobre el rap i pel voltant el brou d’arròs amb un raig d’oli.
Notes complementàries:
Autor/a: Jordi Vilà
Mes: Octubre del 2010
Font:
https://www.cuina.cat

Associació Cultural i Gastronòmica CEPS I MANDUCA
Pl. de la Generalitat. Edifici de Cal Soler · 08295 Sant Vicenç de Castellet

Proudly powered by Weebly
  • INICI
  • HISTÒRIA
    • Estatuts de l'entitat
  • ACTIVITATS
    • Calendari · Any 2022
    • Memòria · 2003-2022
  • RECEPTES DE CUINA
    • Centenàries >
      • Conill a l'estil Boada
      • Suprema de lluç a la Torre del Breny
      • Patates i bolets a la Vallhonesta
      • Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
      • Cargols a la Vallhonesta
      • Cargols a l'estil Boada
      • La pala ferroviària
      • Conill a la míquili-mòquili
    • Mensuals >
      • La meva "Caldereta de llamàntol"
      • Torró de xocolata (cruixent)
      • Canelons farcits de paté
      • Truita de patates al forn
      • Conill amb xocolata
      • Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
      • Pastís de pinya colada
      • Llenties pardines amb verdures i xoriç
      • Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
      • Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
      • Canelons d'estiu
      • Risotto de carxofes i gírgoles
      • Cuixes de pollastre amb gambes
      • El piano del Bages
      • Gaspatxo català
      • Amanida d'arròs amb mango i maduixes
      • Mongetes estofades amb bolets i mero
      • Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
      • Lasanya de bolets
      • Trinxat de la Cerdanya
    • Aplec del Conill >
      • Conill amb compota de fruites
      • Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
      • Conill a l'antiga
      • Conill a l'essència de la nostra terra
  • GALERIA
    • Aplec del Conill
    • Assemblees
    • Calçotada popular
    • Celebracions i festes
    • Conferències i xerrades
    • Excursions i sortides
    • Fires i festes populars
    • Homenatge al porc
    • Sopars i maridatges
    • Tastets populars
    • Tastos, cursos i cates
    • Trobades de plaques
  • PAPERERIA
    • Programes de mà >
      • 2003
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2021
      • 2022
    • Cartells >
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2020
      • 2021
      • 2022
    • Cursos i dossiers >
      • Tast de formatges
      • El món de la cervesa
      • Tast de xocolates
      • Taller de pa artesanal
      • Taller de cuina
  • SALA DE PREMSA
    • Anys 2003-2005
    • Anys 2006-2010
    • Anys 2011-2015
    • Anys 2016-2020
    • Anys 2021-2025
  • CONTACTE
  • Mensuals