ASSOCIACIÓ CULTURAL I GASTRONÒMICA CEPS I MANDUCA
INICI
HISTÒRIA
Estatuts de l'entitat
ACTIVITATS
El cau del conill
Concurs de cartells
Calendari d'activitats · 2023
Memòria · 2003-2023
RECEPTES DE CUINA
Receptes centenàries
>
Conill a l'estil Boada
Suprema de lluç a la Torre del Breny
Patates i bolets a la Vallhonesta
Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
Cargols a la Vallhonesta
Cargols a l'estil Boada
La pala ferroviària
Conill a la míquili-mòquili
Receptes · Aplec del Conill
>
Conill amb compota de fruites
Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
Conill a l'antiga
Conill a l'essència de la nostra terra
Altres receptes
>
La meva "Caldereta de llamàntol"
Torró de xocolata (cruixent)
Canelons farcits de paté
Truita de patates al forn
Conill amb xocolata
Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
Pastís de pinya colada
Llenties pardines amb verdures i xoriço
Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
Canelons d'estiu
Risotto de carxofes i gírgoles
Cuixes de pollastre amb gambes
El piano del Bages
Gaspatxo català
Amanida d'arròs amb mango i maduixes
Mongetes estofades amb bolets i mero
Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
Lasanya de bolets
Trinxat de la Cerdanya
GALERIA
Aplec del Conill
Assemblees
Calçotada popular
Celebracions i festes
Conferències i xerrades
Excursions i sortides
Fires i festes populars
Homenatge al porc
Sopars, dinars i maridatges
Tastets populars
Tastos, cursos i cates
Trobades de plaques
PAPERERIA
Programes de mà
>
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2021
2022
2023
Cartells
>
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
Cursos i dossiers
>
Tast de formatges
El món de la cervesa
Tast de xocolates
Taller de pa artesanal
Taller de cuina
SALA DE PREMSA
Anys 2003-2005
Anys 2006-2010
Anys 2011-2015
Anys 2016-2020
Anys 2021-2025
CONTACTE
Sala de premsa ·
Any 2008
Periòdic d'informació local de Sant Vicenç de Castellet
NÚMERO 337. Maig del 2008.
Festiu diumenge de la Setmana de la Cultura.
BR337-05-2008.pdf
File Size:
448 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
NÚMERO 341. Octubre del 2008.
Trobada d'Intercanvi de Plaques de Cava.
BR341-10-2008.pdf
File Size:
489 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Espai Gastronòmic
NÚMERO 1. Estiu del 2008.
Recepta centenària: Cargols a la Vallhonesta. / Entitats gastronòmiques: Ceps i Manduca.
EG_001_2008.pdf
File Size:
679 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
El diari de la Catalunya Central
Diumenge, 20 d'abril del 2008.
Trobada d'intercanvi de plaques de cava a Sant Vicenç.
R7-20-04-2008.pdf
File Size:
582 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Dimecres, 5 de novembre del 2008.
Emma Casals parla de dieta i salut a Sant Vicenç.
R7-05-11-2008.pdf
File Size:
130 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Dimarts, 25 de novembre del 2008.
Ceps i Manduca fa un tast cec de vins d'arreu el món.
R7-25-11-2008.pdf
File Size:
125 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Dissabte, 20 de desembre del 2008.
El tió més llaminer torna per Nadal.
R7-20-12-2008.pdf
File Size:
191 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Associació Cultural i Gastronòmica CEPS I MANDUCA
Pl. de la Generalitat. Edifici de Cal Soler · 08295 Sant Vicenç de Castellet
INICI
HISTÒRIA
Estatuts de l'entitat
ACTIVITATS
El cau del conill
Concurs de cartells
Calendari d'activitats · 2023
Memòria · 2003-2023
RECEPTES DE CUINA
Receptes centenàries
>
Conill a l'estil Boada
Suprema de lluç a la Torre del Breny
Patates i bolets a la Vallhonesta
Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
Cargols a la Vallhonesta
Cargols a l'estil Boada
La pala ferroviària
Conill a la míquili-mòquili
Receptes · Aplec del Conill
>
Conill amb compota de fruites
Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
Conill a l'antiga
Conill a l'essència de la nostra terra
Altres receptes
>
La meva "Caldereta de llamàntol"
Torró de xocolata (cruixent)
Canelons farcits de paté
Truita de patates al forn
Conill amb xocolata
Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
Pastís de pinya colada
Llenties pardines amb verdures i xoriço
Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
Canelons d'estiu
Risotto de carxofes i gírgoles
Cuixes de pollastre amb gambes
El piano del Bages
Gaspatxo català
Amanida d'arròs amb mango i maduixes
Mongetes estofades amb bolets i mero
Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
Lasanya de bolets
Trinxat de la Cerdanya
GALERIA
Aplec del Conill
Assemblees
Calçotada popular
Celebracions i festes
Conferències i xerrades
Excursions i sortides
Fires i festes populars
Homenatge al porc
Sopars, dinars i maridatges
Tastets populars
Tastos, cursos i cates
Trobades de plaques
PAPERERIA
Programes de mà
>
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2021
2022
2023
Cartells
>
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
Cursos i dossiers
>
Tast de formatges
El món de la cervesa
Tast de xocolates
Taller de pa artesanal
Taller de cuina
SALA DE PREMSA
Anys 2003-2005
Anys 2006-2010
Anys 2011-2015
Anys 2016-2020
Anys 2021-2025
CONTACTE