ASSOCIACIÓ CULTURAL I GASTRONÒMICA CEPS I MANDUCA
INICI
HISTÒRIA
Estatuts de l'entitat
ACTIVITATS
Calendari d'activitats · 2024
>
III Aplec del Conill · 2024
Memòria · 2003-2024
RECEPTES DE CUINA
Receptes · Aplec del Conill
>
Conill amb compota de fruites
Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
Conill a l'antiga
Conill a l'essència de la nostra terra
El conill de la Iaia
Conill amb figues
Mandonguilles de conill
Conill enromescat amb ratafia i nous
Conejo a mi manera
Receptes centenàries
>
Conill a l'estil Boada
Suprema de lluç a la Torre del Breny
Patates i bolets a la Vallhonesta
Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
Cargols a la Vallhonesta
Cargols a l'estil Boada
La pala ferroviària
Conill a la míquili-mòquili
Conill al llampec
Conill amb farigola de la Iaia Camila
Conill amb pebre vermell dolç i vinagre de la Iaia Maria
Altres receptes
>
La meva "Caldereta de llamàntol"
Torró de xocolata (cruixent)
Canelons farcits de paté
Truita de patates al forn
Conill amb xocolata
Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
Pastís de pinya colada
Llenties pardines amb verdures i xoriço
Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
Canelons d'estiu
Risotto de carxofes i gírgoles
Cuixes de pollastre amb gambes
El piano del Bages
Gaspatxo català
Amanida d'arròs amb mango i maduixes
Mongetes estofades amb bolets i mero
Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
Lasanya de bolets
Trinxat de la Cerdanya
GALERIA
Aplec del Conill
Assemblees
Calçotada popular
Celebracions i festes
Conferències i xerrades
Excursions i sortides
Fires i festes populars
Homenatge al porc
Sopars, dinars i maridatges
Tastets populars
Tastos, cursos i cates
Trobades de plaques
PAPERERIA
Programes de mà
>
2024
2023
2022
2021
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Cartells
>
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
Cursos i dossiers
>
Tast de formatges
El món de la cervesa
Tast de xocolates
Taller de pa artesanal
Taller de cuina
SALA DE PREMSA
Anys 2021-2025
Anys 2016-2020
Anys 2011-2015
Anys 2006-2010
Anys 2003-2005
CONTACTE
Sala de premsa ·
Any 2009
Periòdic d'informació local de Sant Vicenç de Castellet
NÚMERO 343. Gener del 2009.
Actes i Festes de Cap d'Any.
BR343-01-2009.pdf
File Size:
582 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
NÚMERO 345. Març del 2009.
Ceps i Manduca. Calçotada a Vallhonesta.
BR345-03-2009.pdf
File Size:
55 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
NÚMERO 346. Abril del 2009.
7a. Trobada d'intercanvi de plaques de cava.
BR346-04-2009.pdf
File Size:
61 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
NÚMERO 352. Novembre del 2009.
Nova junta directiva.
BR352-11-2009.pdf
File Size:
445 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Diari digital del Bages
Dijous, 17 de desembre del 2009.
Gastronomia i decoració a la Fira de Nadal de Sant Vicenç, aquest diumenge.
NACIÓ MANRESA
17/12/2009
El diari de la Catalunya Central
Dimarts, 24 de març del 2009.
Ceps i Manduca fa la calçotada de germanor.
R7-24-03-2009.pdf
File Size:
144 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Dissabte, 25 d'abril del 2009.
Sant Vicenç organitza un intercanvi de plaques de cava.
R7-25-04-2009.pdf
File Size:
143 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Dimecres, 6 de maig del 2009.
Sant Vicenç ha presentat la placa dels gegants.
R7-06-05-2009.pdf
File Size:
129 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Dimecres, 2 de desembre del 2009.
Assemblea i nova junta de Ceps i Manduca.
R7-02-12-2009.pdf
File Size:
142 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Dilluns, 14 de desembre del 2009.
L'Associació Ceps i Manduca visita les caves de Sant Sadurní d'Anoia.
R7-14-12-2009.pdf
File Size:
146 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Dissabte, 19 de desembre del 2009.
Tota una festa per escalfar el vell tronc.
R7-19-12-2009.pdf
File Size:
221 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Associació Cultural i Gastronòmica CEPS I MANDUCA
Pl. de la Generalitat. Edifici de Cal Soler · 08295 Sant Vicenç de Castellet
INICI
HISTÒRIA
Estatuts de l'entitat
ACTIVITATS
Calendari d'activitats · 2024
>
III Aplec del Conill · 2024
Memòria · 2003-2024
RECEPTES DE CUINA
Receptes · Aplec del Conill
>
Conill amb compota de fruites
Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
Conill a l'antiga
Conill a l'essència de la nostra terra
El conill de la Iaia
Conill amb figues
Mandonguilles de conill
Conill enromescat amb ratafia i nous
Conejo a mi manera
Receptes centenàries
>
Conill a l'estil Boada
Suprema de lluç a la Torre del Breny
Patates i bolets a la Vallhonesta
Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
Cargols a la Vallhonesta
Cargols a l'estil Boada
La pala ferroviària
Conill a la míquili-mòquili
Conill al llampec
Conill amb farigola de la Iaia Camila
Conill amb pebre vermell dolç i vinagre de la Iaia Maria
Altres receptes
>
La meva "Caldereta de llamàntol"
Torró de xocolata (cruixent)
Canelons farcits de paté
Truita de patates al forn
Conill amb xocolata
Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
Pastís de pinya colada
Llenties pardines amb verdures i xoriço
Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
Canelons d'estiu
Risotto de carxofes i gírgoles
Cuixes de pollastre amb gambes
El piano del Bages
Gaspatxo català
Amanida d'arròs amb mango i maduixes
Mongetes estofades amb bolets i mero
Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
Lasanya de bolets
Trinxat de la Cerdanya
GALERIA
Aplec del Conill
Assemblees
Calçotada popular
Celebracions i festes
Conferències i xerrades
Excursions i sortides
Fires i festes populars
Homenatge al porc
Sopars, dinars i maridatges
Tastets populars
Tastos, cursos i cates
Trobades de plaques
PAPERERIA
Programes de mà
>
2024
2023
2022
2021
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Cartells
>
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
Cursos i dossiers
>
Tast de formatges
El món de la cervesa
Tast de xocolates
Taller de pa artesanal
Taller de cuina
SALA DE PREMSA
Anys 2021-2025
Anys 2016-2020
Anys 2011-2015
Anys 2006-2010
Anys 2003-2005
CONTACTE