Associació Cultural i Gastronòmica Ceps i Manduca
  • INICI
  • HISTÒRIA
    • Estatuts de l'entitat
  • ACTIVITATS
    • Calendari · Any 2022
    • Memòria · 2003-2022
  • RECEPTES DE CUINA
    • Centenàries >
      • Conill a l'estil Boada
      • Suprema de lluç a la Torre del Breny
      • Patates i bolets a la Vallhonesta
      • Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
      • Cargols a la Vallhonesta
      • Cargols a l'estil Boada
      • La pala ferroviària
      • Conill a la míquili-mòquili
    • Mensuals >
      • La meva "Caldereta de llamàntol"
      • Torró de xocolata (cruixent)
      • Canelons farcits de paté
      • Truita de patates al forn
      • Conill amb xocolata
      • Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
      • Pastís de pinya colada
      • Llenties pardines amb verdures i xoriç
      • Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
      • Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
      • Canelons d'estiu
      • Risotto de carxofes i gírgoles
      • Cuixes de pollastre amb gambes
      • El piano del Bages
      • Gaspatxo català
      • Amanida d'arròs amb mango i maduixes
      • Mongetes estofades amb bolets i mero
      • Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
      • Lasanya de bolets
      • Trinxat de la Cerdanya
    • Aplec del Conill >
      • Conill amb compota de fruites
      • Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
      • Conill a l'antiga
      • Conill a l'essència de la nostra terra
  • GALERIA
    • Aplec del Conill
    • Assemblees
    • Calçotada popular
    • Celebracions i festes
    • Conferències i xerrades
    • Excursions i sortides
    • Fires i festes populars
    • Homenatge al porc
    • Sopars i maridatges
    • Tastets populars
    • Tastos, cursos i cates
    • Trobades de plaques
  • PAPERERIA
    • Programes de mà >
      • 2003
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2021
      • 2022
    • Cartells >
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2020
      • 2021
      • 2022
    • Cursos i dossiers >
      • Tast de formatges
      • El món de la cervesa
      • Tast de xocolates
      • Taller de pa artesanal
      • Taller de cuina
  • SALA DE PREMSA
    • Anys 2003-2005
    • Anys 2006-2010
    • Anys 2011-2015
    • Anys 2016-2020
    • Anys 2021-2025
  • CONTACTE
  • Mensuals

Sala de premsa · Any 2014

Picture

Diari digital del Bages

  • Dimarts, 11 de març del 2014.
Ceps i Manduca celebra la seva 6a. calçotada a Vallhonesta.
NACIÓ MANRESA
11/03/2014
  • Diumenge, 13 d'abril del 2014.
Ceps i Manduca va celebrar la 5a. Festa Homenatge al Porc.
NACIÓ MANRESA
13/04/2014
  • Dilluns, 19 de maig del 2014.
Unes 50 persones recullen brossa a Vallhonesta.
NACIÓ MANRESA
19/05/2014
  • Divendres, 23 de maig del 2014.
Ceps i Manduca de Sant Vicenç renova el president.
NACIÓ MANRESA
23/05/2014
  • Divendres, 27 de juny del 2014.
"Resistents" dóna el protagonisme als productors locals de Castellbell.
NACIÓ MANRESA
27/06/2014
  • Dilluns, 24 de novembre del 2014.
"Prou malbaratament alimentari!" omplirà els carrers de Sant Vicenç.
NACIÓ MANRESA
24/11/2014
  • Dilluns, 24 de novembre del 2014.
Com fer postres nadalencs, un repte per als més petits.
NACIÓ MANRESA
24/11/2014
  • Dimarts, 2 de desembre del 2014.
L'entitat Ceps i Manduca visita l'Oller del Mas.
NACIÓ MANRESA
02/12/2014

Picture

El diari de la Catalunya Central

  • Dissabte, 18 de gener del 2014.
L'associació de Sant Vicenç Ceps i Manduca reparteix 300 gots de xocolata calenta.
R7-18-01-2014.pdf
File Size: 279 kb
File Type: pdf
Descargar archivo

  • Dilluns, 24 de març del 2014.
Unes 150 persones a la calçotada de germanor de l'associació Ceps i Manduca.
R7-24-03-2014.pdf
File Size: 455 kb
File Type: pdf
Descargar archivo

  • Diumenge, 20 d'abril del 2014.
Cinquena Festa d'Homenatge al Porc, de Ceps i Manduca, a Sant Vicenç.
R7-20-04-2014.pdf
File Size: 356 kb
File Type: pdf
Descargar archivo

  • Dimecres, 28 de maig del 2014.
Relleu a la presidència de Ceps i Manduca.
R7-28-05-2014.pdf
File Size: 335 kb
File Type: pdf
Descargar archivo

  • Dissabte, 31 de maig del 2014.
Sant Vicenç es redescobreix en una fira que creix.
R7-31-05-2014.pdf
File Size: 2122 kb
File Type: pdf
Descargar archivo

  • Dilluns, 24 de novembre del 2014.
Sant Vicenç programa tallers i un concurs de cuina d'aprofitament.
R7-24-11-2014.pdf
File Size: 334 kb
File Type: pdf
Descargar archivo

  • Dimarts, 9 de desembre del 2014.
L'agrupació Ceps i Manduca visita el celler Oller del Mas.
R7-09-12-2014.pdf
File Size: 330 kb
File Type: pdf
Descargar archivo

  • Dissabte, 20 de desembre del 2014.
La mainada fa festa grossa al voltant d'un tió molt generós.
R7-20-12-2014.pdf
File Size: 336 kb
File Type: pdf
Descargar archivo

2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003

Associació Cultural i Gastronòmica CEPS I MANDUCA
Pl. de la Generalitat. Edifici de Cal Soler · 08295 Sant Vicenç de Castellet

Proudly powered by Weebly
  • INICI
  • HISTÒRIA
    • Estatuts de l'entitat
  • ACTIVITATS
    • Calendari · Any 2022
    • Memòria · 2003-2022
  • RECEPTES DE CUINA
    • Centenàries >
      • Conill a l'estil Boada
      • Suprema de lluç a la Torre del Breny
      • Patates i bolets a la Vallhonesta
      • Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
      • Cargols a la Vallhonesta
      • Cargols a l'estil Boada
      • La pala ferroviària
      • Conill a la míquili-mòquili
    • Mensuals >
      • La meva "Caldereta de llamàntol"
      • Torró de xocolata (cruixent)
      • Canelons farcits de paté
      • Truita de patates al forn
      • Conill amb xocolata
      • Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
      • Pastís de pinya colada
      • Llenties pardines amb verdures i xoriç
      • Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
      • Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
      • Canelons d'estiu
      • Risotto de carxofes i gírgoles
      • Cuixes de pollastre amb gambes
      • El piano del Bages
      • Gaspatxo català
      • Amanida d'arròs amb mango i maduixes
      • Mongetes estofades amb bolets i mero
      • Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
      • Lasanya de bolets
      • Trinxat de la Cerdanya
    • Aplec del Conill >
      • Conill amb compota de fruites
      • Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
      • Conill a l'antiga
      • Conill a l'essència de la nostra terra
  • GALERIA
    • Aplec del Conill
    • Assemblees
    • Calçotada popular
    • Celebracions i festes
    • Conferències i xerrades
    • Excursions i sortides
    • Fires i festes populars
    • Homenatge al porc
    • Sopars i maridatges
    • Tastets populars
    • Tastos, cursos i cates
    • Trobades de plaques
  • PAPERERIA
    • Programes de mà >
      • 2003
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2021
      • 2022
    • Cartells >
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2020
      • 2021
      • 2022
    • Cursos i dossiers >
      • Tast de formatges
      • El món de la cervesa
      • Tast de xocolates
      • Taller de pa artesanal
      • Taller de cuina
  • SALA DE PREMSA
    • Anys 2003-2005
    • Anys 2006-2010
    • Anys 2011-2015
    • Anys 2016-2020
    • Anys 2021-2025
  • CONTACTE
  • Mensuals