ASSOCIACIÓ CULTURAL I GASTRONÒMICA CEPS I MANDUCA
INICI
HISTÒRIA
Estatuts de l'entitat
ACTIVITATS
Calendari d'activitats · 2024
Memòria · 2003-2024
RECEPTES DE CUINA
Receptes · Aplec del Conill
>
Conill amb compota de fruites
Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
Conill a l'antiga
Conill a l'essència de la nostra terra
El conill de la Iaia
Conill amb figues
Mandonguilles de conill
Conill enromescat amb ratafia i nous
Conejo a mi manera
El conill de la iaia amb figues
El conill de la Geganta
Conill de tardor amb bolets
Conill republicà sucós
El conill de la Iaia Maria
Receptes centenàries
>
Conill a l'estil Boada
Suprema de lluç a la Torre del Breny
Patates i bolets a la Vallhonesta
Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
Cargols a la Vallhonesta
Cargols a l'estil Boada
La pala ferroviària
Conill a la míquili-mòquili
Conill al llampec
Conill amb farigola de la Iaia Camila
Conill amb pebre vermell dolç i vinagre de la Iaia Maria
Altres receptes
>
La meva "Caldereta de llamàntol"
Torró de xocolata (cruixent)
Canelons farcits de paté
Truita de patates al forn
Conill amb xocolata
Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
Pastís de pinya colada
Llenties pardines amb verdures i xoriço
Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
Canelons d'estiu
Risotto de carxofes i gírgoles
Cuixes de pollastre amb gambes
El piano del Bages
Gaspatxo català
Amanida d'arròs amb mango i maduixes
Mongetes estofades amb bolets i mero
Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
Lasanya de bolets
Trinxat de la Cerdanya
GALERIA
Aplec del Conill
Assemblees
Calçotada popular
Celebracions i festes
Conferències i xerrades
Excursions i sortides
Fires i festes populars
Homenatge al porc
Sopars, dinars i maridatges
Tastets populars
Tastos, cursos i cates
Trobades de plaques
PAPERERIA
Programes de mà
>
2024
2023
2022
2021
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Cartells
>
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
Cursos i dossiers
>
Tast de formatges
El món de la cervesa
Tast de xocolates
Taller de pa artesanal
Taller de cuina
SALA DE PREMSA
Anys 2021-2025
Anys 2016-2020
Anys 2011-2015
Anys 2006-2010
Anys 2003-2005
CONTACTE
Sala de premsa ·
Any 2014
Diari digital del Bages
Dimarts, 11 de març del 2014.
Ceps i Manduca celebra la seva 6a. calçotada a Vallhonesta.
NACIÓ MANRESA
11/03/2014
Diumenge, 13 d'abril del 2014.
Ceps i Manduca va celebrar la 5a. Festa Homenatge al Porc.
NACIÓ MANRESA
13/04/2014
Dilluns, 19 de maig del 2014.
Unes 50 persones recullen brossa a Vallhonesta.
NACIÓ MANRESA
19/05/2014
Divendres, 23 de maig del 2014.
Ceps i Manduca de Sant Vicenç renova el president.
NACIÓ MANRESA
23/05/2014
Divendres, 27 de juny del 2014.
"Resistents" dóna el protagonisme als productors locals de Castellbell.
NACIÓ MANRESA
27/06/2014
Dilluns, 24 de novembre del 2014.
"Prou malbaratament alimentari!" omplirà els carrers de Sant Vicenç.
NACIÓ MANRESA
24/11/2014
Dilluns, 24 de novembre del 2014.
Com fer postres nadalencs, un repte per als més petits.
NACIÓ MANRESA
24/11/2014
Dimarts, 2 de desembre del 2014.
L'entitat Ceps i Manduca visita l'Oller del Mas.
NACIÓ MANRESA
02/12/2014
El diari de la Catalunya Central
Dissabte, 18 de gener del 2014.
L'associació de Sant Vicenç Ceps i Manduca reparteix 300 gots de xocolata calenta.
R7-18-01-2014.pdf
File Size:
279 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Dilluns, 24 de març del 2014.
Unes 150 persones a la calçotada de germanor de l'associació Ceps i Manduca.
R7-24-03-2014.pdf
File Size:
455 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Diumenge, 20 d'abril del 2014.
Cinquena Festa d'Homenatge al Porc, de Ceps i Manduca, a Sant Vicenç.
R7-20-04-2014.pdf
File Size:
356 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Dimecres, 28 de maig del 2014.
Relleu a la presidència de Ceps i Manduca.
R7-28-05-2014.pdf
File Size:
335 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Dissabte, 31 de maig del 2014.
Sant Vicenç es redescobreix en una fira que creix.
R7-31-05-2014.pdf
File Size:
2122 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Dilluns, 24 de novembre del 2014.
Sant Vicenç programa tallers i un concurs de cuina d'aprofitament.
R7-24-11-2014.pdf
File Size:
334 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Dimarts, 9 de desembre del 2014.
L'agrupació Ceps i Manduca visita el celler Oller del Mas.
R7-09-12-2014.pdf
File Size:
330 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Dissabte, 20 de desembre del 2014.
La mainada fa festa grossa al voltant d'un tió molt generós.
R7-20-12-2014.pdf
File Size:
336 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Associació Cultural i Gastronòmica CEPS I MANDUCA
Pl. de la Generalitat. Edifici de Cal Soler · 08295 Sant Vicenç de Castellet
INICI
HISTÒRIA
Estatuts de l'entitat
ACTIVITATS
Calendari d'activitats · 2024
Memòria · 2003-2024
RECEPTES DE CUINA
Receptes · Aplec del Conill
>
Conill amb compota de fruites
Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
Conill a l'antiga
Conill a l'essència de la nostra terra
El conill de la Iaia
Conill amb figues
Mandonguilles de conill
Conill enromescat amb ratafia i nous
Conejo a mi manera
El conill de la iaia amb figues
El conill de la Geganta
Conill de tardor amb bolets
Conill republicà sucós
El conill de la Iaia Maria
Receptes centenàries
>
Conill a l'estil Boada
Suprema de lluç a la Torre del Breny
Patates i bolets a la Vallhonesta
Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
Cargols a la Vallhonesta
Cargols a l'estil Boada
La pala ferroviària
Conill a la míquili-mòquili
Conill al llampec
Conill amb farigola de la Iaia Camila
Conill amb pebre vermell dolç i vinagre de la Iaia Maria
Altres receptes
>
La meva "Caldereta de llamàntol"
Torró de xocolata (cruixent)
Canelons farcits de paté
Truita de patates al forn
Conill amb xocolata
Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
Pastís de pinya colada
Llenties pardines amb verdures i xoriço
Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
Canelons d'estiu
Risotto de carxofes i gírgoles
Cuixes de pollastre amb gambes
El piano del Bages
Gaspatxo català
Amanida d'arròs amb mango i maduixes
Mongetes estofades amb bolets i mero
Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
Lasanya de bolets
Trinxat de la Cerdanya
GALERIA
Aplec del Conill
Assemblees
Calçotada popular
Celebracions i festes
Conferències i xerrades
Excursions i sortides
Fires i festes populars
Homenatge al porc
Sopars, dinars i maridatges
Tastets populars
Tastos, cursos i cates
Trobades de plaques
PAPERERIA
Programes de mà
>
2024
2023
2022
2021
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Cartells
>
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
Cursos i dossiers
>
Tast de formatges
El món de la cervesa
Tast de xocolates
Taller de pa artesanal
Taller de cuina
SALA DE PREMSA
Anys 2021-2025
Anys 2016-2020
Anys 2011-2015
Anys 2006-2010
Anys 2003-2005
CONTACTE