ASSOCIACIÓ CULTURAL I GASTRONÒMICA CEPS I MANDUCA
INICI
HISTÒRIA
Estatuts de l'entitat
ACTIVITATS
II Aplec del Conill · 2023
>
Concurs popular de cuina
Calendari d'activitats · 2023
Memòria · 2003-2023
RECEPTES DE CUINA
Receptes centenàries
>
Conill a l'estil Boada
Suprema de lluç a la Torre del Breny
Patates i bolets a la Vallhonesta
Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
Cargols a la Vallhonesta
Cargols a l'estil Boada
La pala ferroviària
Conill a la míquili-mòquili
Conill al llampec
Conill amb farigola de la Iaia Camila
Conill amb pebre vermell dolç i vinagre de la Iaia Maria
Receptes · Aplec del Conill
>
Conill amb compota de fruites
Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
Conill a l'antiga
Conill a l'essència de la nostra terra
Altres receptes
>
La meva "Caldereta de llamàntol"
Torró de xocolata (cruixent)
Canelons farcits de paté
Truita de patates al forn
Conill amb xocolata
Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
Pastís de pinya colada
Llenties pardines amb verdures i xoriço
Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
Canelons d'estiu
Risotto de carxofes i gírgoles
Cuixes de pollastre amb gambes
El piano del Bages
Gaspatxo català
Amanida d'arròs amb mango i maduixes
Mongetes estofades amb bolets i mero
Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
Lasanya de bolets
Trinxat de la Cerdanya
GALERIA
Aplec del Conill
Assemblees
Calçotada popular
Celebracions i festes
Conferències i xerrades
Excursions i sortides
Fires i festes populars
Homenatge al porc
Sopars, dinars i maridatges
Tastets populars
Tastos, cursos i cates
Trobades de plaques
PAPERERIA
Programes de mà
>
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2021
2022
2023
Cartells
>
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
Cursos i dossiers
>
Tast de formatges
El món de la cervesa
Tast de xocolates
Taller de pa artesanal
Taller de cuina
SALA DE PREMSA
Anys 2003-2005
Anys 2006-2010
Anys 2011-2015
Anys 2016-2020
Anys 2021-2025
CONTACTE
Sala de premsa ·
Any 2015
Diari digital del Bages
Dilluns, 2 de març del 2015.
Unes 150 persones a la calçotada de Ceps i Manduca a Vallhonesta.
NACIÓ MANRESA
02/03/2015
Dimecres, 29 d'abril del 2015.
Èxit d'assistència en la 13a. Trobada d'intercanvi de plaques de cava.
NACIÓ MANRESA
29/04/2015
Dimarts, 5 de maig del 2015.
Sant Vicenç proposa un diumenge de neteja lúdica a Vallhonesta.
NACIÓ MANRESA
05/05/2015
Dimarts, 2 de juny del 2015.
La Fira del Vapor aposta per una ambientació més acurada.
NACIÓ MANRESA
02/06/2015
Diumenge, 13 de setembre del 2015.
Karmele Marchante enamora el Bages amb la seva simpatia.
NACIÓ MANRESA
13/09/2015
Diumenge, 13 de desembre del 2015.
Vint-i-cinc nens, al taller de galetes de Ceps i Manduca.
NACIÓ MANRESA
13/12/2015
Divendres, 18 de desembre del 2015.
Sant Vicenç programa diumenge la Fira de Nadal i el Caga Tió.
NACIÓ MANRESA
18/12/2015
El diari de la Catalunya Central
Dijous, 5 de març del 2015.
Sant Pere de Vallhonesta acull la setena calçotada de Ceps i Manduca.
R7-05-03-2015.pdf
File Size:
281 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Diumenge, 7 de juny del 2015.
Sant Vicenç recupera un plat del segle XIX. L'associació Ceps i Manduca presenta a la Fira del Vapor una recepta original dels primers treballadors del ferrocarril.
R7-07-06-2015.pdf
File Size:
365 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Dimarts, 1 de desembre del 2015.
Sant Vicenç aplega una quarantena de parades al mercat de segona mà.
R7-01-12-2015.pdf
File Size:
238 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Diumenge, 27 de desembre del 2015.
Taller infantil de galetes de Nadal, a càrrec de l'associació Ceps i Manduca.
R7-27-12-2015.pdf
File Size:
352 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Associació Cultural i Gastronòmica CEPS I MANDUCA
Pl. de la Generalitat. Edifici de Cal Soler · 08295 Sant Vicenç de Castellet
INICI
HISTÒRIA
Estatuts de l'entitat
ACTIVITATS
II Aplec del Conill · 2023
>
Concurs popular de cuina
Calendari d'activitats · 2023
Memòria · 2003-2023
RECEPTES DE CUINA
Receptes centenàries
>
Conill a l'estil Boada
Suprema de lluç a la Torre del Breny
Patates i bolets a la Vallhonesta
Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
Cargols a la Vallhonesta
Cargols a l'estil Boada
La pala ferroviària
Conill a la míquili-mòquili
Conill al llampec
Conill amb farigola de la Iaia Camila
Conill amb pebre vermell dolç i vinagre de la Iaia Maria
Receptes · Aplec del Conill
>
Conill amb compota de fruites
Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
Conill a l'antiga
Conill a l'essència de la nostra terra
Altres receptes
>
La meva "Caldereta de llamàntol"
Torró de xocolata (cruixent)
Canelons farcits de paté
Truita de patates al forn
Conill amb xocolata
Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
Pastís de pinya colada
Llenties pardines amb verdures i xoriço
Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
Canelons d'estiu
Risotto de carxofes i gírgoles
Cuixes de pollastre amb gambes
El piano del Bages
Gaspatxo català
Amanida d'arròs amb mango i maduixes
Mongetes estofades amb bolets i mero
Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
Lasanya de bolets
Trinxat de la Cerdanya
GALERIA
Aplec del Conill
Assemblees
Calçotada popular
Celebracions i festes
Conferències i xerrades
Excursions i sortides
Fires i festes populars
Homenatge al porc
Sopars, dinars i maridatges
Tastets populars
Tastos, cursos i cates
Trobades de plaques
PAPERERIA
Programes de mà
>
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2021
2022
2023
Cartells
>
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
Cursos i dossiers
>
Tast de formatges
El món de la cervesa
Tast de xocolates
Taller de pa artesanal
Taller de cuina
SALA DE PREMSA
Anys 2003-2005
Anys 2006-2010
Anys 2011-2015
Anys 2016-2020
Anys 2021-2025
CONTACTE