Associació Cultural i Gastronòmica Ceps i Manduca
INICI
HISTÒRIA
Estatuts de l'entitat
ACTIVITATS
Calendari · 2024
Memòria · 2003-2024
La trobada de plaques
La calçotada popular
L'homenatge al porc
L'aplec del conill
RECEPTES DE CUINA
Receptes · Aplec del Conill
Receptes centenàries
Altres receptes
GALERIA
Aplec del Conill
Assemblees
Calçotada popular
Celebracions i festes
Conferències i xerrades
Excursions i sortides
Fires i festes populars
Homenatge al porc
Sopars, dinars i maridatges
Tastets populars
Tastos, cursos i cates
Trobades de plaques
PAPERERIA
Programes de mà
>
2024
2023
2022
2021
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Cartells
>
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
Cursos i dossiers
>
Tast de formatges
El món de la cervesa
Tast de xocolates
Taller de pa artesanal
Taller de cuina
SALA DE PREMSA
Anys 2021-2025
Anys 2016-2020
Anys 2011-2015
Anys 2006-2010
Anys 2003-2005
CONTACTE
Sala de premsa ·
Any 2003
Periòdic d'informació local de Sant Vicenç de Castellet
NÚMERO 286. Abril del 2003.
Primera trobada d'intercanvi de plaques de cava.
EL BRENY 286
NÚMERO 292. Novembre-Desembre del 2003.
L'Associació Cultural Ceps i Manduca informa de la constitució de la nova junta.
EL BRENY 292
El diari de la Catalunya Central
Diumenge, 17 d'agost del 2003.
El gaudi del bon vi i la bona taula. L'entitat Ceps i Manduca neix per divulgar la gastronomia.
R7-17-08-2003.pdf
File Size:
399 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Dijous, 2 d'octubre del 2003.
Ceps i Manduca inicia les activitats de tardor amb un sopar.
R7-02-10-2003.pdf
File Size:
420 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Dimecres, 26 de novembre del 2003.
Ceps i Manduca uneix bolets i cultura en un concorregut sopar.
R7-26-11-2003.pdf
File Size:
383 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Dissabte, 20 de desembre del 2003.
Sant Vicenç treu la tradició del tió al carrer amb una gran festa.
R7-20-12-2003.pdf
File Size:
742 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Associació Cultural i Gastronòmica CEPS I MANDUCA
Pl. de la Generalitat. Edifici de Cal Soler · 08295 Sant Vicenç de Castellet
INICI
HISTÒRIA
Estatuts de l'entitat
ACTIVITATS
Calendari · 2024
Memòria · 2003-2024
La trobada de plaques
La calçotada popular
L'homenatge al porc
L'aplec del conill
RECEPTES DE CUINA
Receptes · Aplec del Conill
Receptes centenàries
Altres receptes
GALERIA
Aplec del Conill
Assemblees
Calçotada popular
Celebracions i festes
Conferències i xerrades
Excursions i sortides
Fires i festes populars
Homenatge al porc
Sopars, dinars i maridatges
Tastets populars
Tastos, cursos i cates
Trobades de plaques
PAPERERIA
Programes de mà
>
2024
2023
2022
2021
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Cartells
>
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
Cursos i dossiers
>
Tast de formatges
El món de la cervesa
Tast de xocolates
Taller de pa artesanal
Taller de cuina
SALA DE PREMSA
Anys 2021-2025
Anys 2016-2020
Anys 2011-2015
Anys 2006-2010
Anys 2003-2005
CONTACTE