ASSOCIACIÓ CULTURAL I GASTRONÒMICA CEPS I MANDUCA
INICI
HISTÒRIA
Estatuts de l'entitat
ACTIVITATS
Calendari d'activitats · 2024
>
III Aplec del Conill · 2024
Memòria · 2003-2024
RECEPTES DE CUINA
Receptes · Aplec del Conill
>
Conill amb compota de fruites
Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
Conill a l'antiga
Conill a l'essència de la nostra terra
El conill de la Iaia
Conill amb figues
Mandonguilles de conill
Conill enromescat amb ratafia i nous
Conejo a mi manera
Receptes centenàries
>
Conill a l'estil Boada
Suprema de lluç a la Torre del Breny
Patates i bolets a la Vallhonesta
Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
Cargols a la Vallhonesta
Cargols a l'estil Boada
La pala ferroviària
Conill a la míquili-mòquili
Conill al llampec
Conill amb farigola de la Iaia Camila
Conill amb pebre vermell dolç i vinagre de la Iaia Maria
Altres receptes
>
La meva "Caldereta de llamàntol"
Torró de xocolata (cruixent)
Canelons farcits de paté
Truita de patates al forn
Conill amb xocolata
Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
Pastís de pinya colada
Llenties pardines amb verdures i xoriço
Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
Canelons d'estiu
Risotto de carxofes i gírgoles
Cuixes de pollastre amb gambes
El piano del Bages
Gaspatxo català
Amanida d'arròs amb mango i maduixes
Mongetes estofades amb bolets i mero
Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
Lasanya de bolets
Trinxat de la Cerdanya
GALERIA
Aplec del Conill
Assemblees
Calçotada popular
Celebracions i festes
Conferències i xerrades
Excursions i sortides
Fires i festes populars
Homenatge al porc
Sopars, dinars i maridatges
Tastets populars
Tastos, cursos i cates
Trobades de plaques
PAPERERIA
Programes de mà
>
2024
2023
2022
2021
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Cartells
>
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
Cursos i dossiers
>
Tast de formatges
El món de la cervesa
Tast de xocolates
Taller de pa artesanal
Taller de cuina
SALA DE PREMSA
Anys 2021-2025
Anys 2016-2020
Anys 2011-2015
Anys 2006-2010
Anys 2003-2005
CONTACTE
Sala de premsa ·
Any 2004
Periòdic d'informació local de Sant Vicenç de Castellet
NÚMERO 293. Gener del 2004.
Quinzena edició del Caga Tió. Gairebé mig miler de nens celebren aquesta tradició.
EL BRENY 293
NÚMERO 297-298. Maig-Juny del 2004.
2a. Trobada d'Intercanvi de Plaques de Cava.
EL BRENY 297-298
NÚMERO 299. Juliol-Agost del 2004.
La Flama del Canigó i la Revetlla de Sant Joan.
EL BRENY 299
NÚMERO 301. Octubre del 2004.
Valoració positiva de la primera experiència de la Setmana de la Cultura.
EL BRENY 301
El diari de la Catalunya Central
Dissabte, 13 de març del 2004.
L'associació Ceps i Manduca de Sant Vicenç estrena local social.
R7-13-03-2004.pdf
File Size:
500 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Diumenge, 16 de maig del 2004.
Sant Vicenç celebra la segona trobada de plaques de cava.
R7-16-05-2004.pdf
File Size:
263 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Dimarts, 18 de maig del 2004.
Èxit de la trobada d'intercanvi de plaques de cava de Sant Vicenç.
R7-18-05-2004.pdf
File Size:
437 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Divendres, 25 de juny del 2004.
Sant Vicenç s'aboca a la festa organitzada per les entitats.
R7-25-06-2004.pdf
File Size:
1017 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Dilluns, 18 d'octubre del 2004.
Sant Vicenç de Castellet es llepa els dits amb 200 racions de conill a l'estil Boada.
R7-18-10-2004.pdf
File Size:
339 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Diumenge, 19 de desembre del 2004.
Sant Vicenç celebrarà avui la Festa del Cagatió, que espera prop de 500 infants.
R7-19-12-2004.pdf
File Size:
578 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Associació Cultural i Gastronòmica CEPS I MANDUCA
Pl. de la Generalitat. Edifici de Cal Soler · 08295 Sant Vicenç de Castellet
INICI
HISTÒRIA
Estatuts de l'entitat
ACTIVITATS
Calendari d'activitats · 2024
>
III Aplec del Conill · 2024
Memòria · 2003-2024
RECEPTES DE CUINA
Receptes · Aplec del Conill
>
Conill amb compota de fruites
Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
Conill a l'antiga
Conill a l'essència de la nostra terra
El conill de la Iaia
Conill amb figues
Mandonguilles de conill
Conill enromescat amb ratafia i nous
Conejo a mi manera
Receptes centenàries
>
Conill a l'estil Boada
Suprema de lluç a la Torre del Breny
Patates i bolets a la Vallhonesta
Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
Cargols a la Vallhonesta
Cargols a l'estil Boada
La pala ferroviària
Conill a la míquili-mòquili
Conill al llampec
Conill amb farigola de la Iaia Camila
Conill amb pebre vermell dolç i vinagre de la Iaia Maria
Altres receptes
>
La meva "Caldereta de llamàntol"
Torró de xocolata (cruixent)
Canelons farcits de paté
Truita de patates al forn
Conill amb xocolata
Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
Pastís de pinya colada
Llenties pardines amb verdures i xoriço
Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
Canelons d'estiu
Risotto de carxofes i gírgoles
Cuixes de pollastre amb gambes
El piano del Bages
Gaspatxo català
Amanida d'arròs amb mango i maduixes
Mongetes estofades amb bolets i mero
Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
Lasanya de bolets
Trinxat de la Cerdanya
GALERIA
Aplec del Conill
Assemblees
Calçotada popular
Celebracions i festes
Conferències i xerrades
Excursions i sortides
Fires i festes populars
Homenatge al porc
Sopars, dinars i maridatges
Tastets populars
Tastos, cursos i cates
Trobades de plaques
PAPERERIA
Programes de mà
>
2024
2023
2022
2021
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Cartells
>
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
Cursos i dossiers
>
Tast de formatges
El món de la cervesa
Tast de xocolates
Taller de pa artesanal
Taller de cuina
SALA DE PREMSA
Anys 2021-2025
Anys 2016-2020
Anys 2011-2015
Anys 2006-2010
Anys 2003-2005
CONTACTE