ASSOCIACIÓ CULTURAL I GASTRONÒMICA CEPS I MANDUCA
INICI
HISTÒRIA
Estatuts de l'entitat
ACTIVITATS
Calendari · 2024
Memòria · 2003-2024
La trobada de plaques
La calçotada popular
L'homenatge al porc
L'aplec del conill
RECEPTES DE CUINA
Receptes · Aplec del Conill
Receptes centenàries
Altres receptes
GALERIA
Aplec del Conill
Assemblees
Calçotada popular
Celebracions i festes
Conferències i xerrades
Excursions i sortides
Fires i festes populars
Homenatge al porc
Sopars, dinars i maridatges
Tastets populars
Tastos, cursos i cates
Trobades de plaques
PAPERERIA
Programes de mà
>
2024
2023
2022
2021
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Cartells
>
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
Cursos i dossiers
>
Tast de formatges
El món de la cervesa
Tast de xocolates
Taller de pa artesanal
Taller de cuina
SALA DE PREMSA
Anys 2021-2025
Anys 2016-2020
Anys 2011-2015
Anys 2006-2010
Anys 2003-2005
CONTACTE
PAPERERIA
· PROGRAMES DE MÀ · 2004
PAPERERIA
2a. TROBADA D'INTERCANVI DE PLAQUES DE CAVA
Diumenge, 16 de maig del 2004
REVETLLA DE SANT JOAN
Dimecres, 23 de juny del 2004
SETMANA DE LA CULTURA
Del 13 al 17 d'octubre del 2004
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2021
2022
2023
2024
INICI
HISTÒRIA
Estatuts de l'entitat
ACTIVITATS
Calendari · 2024
Memòria · 2003-2024
La trobada de plaques
La calçotada popular
L'homenatge al porc
L'aplec del conill
RECEPTES DE CUINA
Receptes · Aplec del Conill
Receptes centenàries
Altres receptes
GALERIA
Aplec del Conill
Assemblees
Calçotada popular
Celebracions i festes
Conferències i xerrades
Excursions i sortides
Fires i festes populars
Homenatge al porc
Sopars, dinars i maridatges
Tastets populars
Tastos, cursos i cates
Trobades de plaques
PAPERERIA
Programes de mà
>
2024
2023
2022
2021
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Cartells
>
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
Cursos i dossiers
>
Tast de formatges
El món de la cervesa
Tast de xocolates
Taller de pa artesanal
Taller de cuina
SALA DE PREMSA
Anys 2021-2025
Anys 2016-2020
Anys 2011-2015
Anys 2006-2010
Anys 2003-2005
CONTACTE