ASSOCIACIÓ CULTURAL I GASTRONÒMICA CEPS I MANDUCA
INICI
HISTÒRIA
Estatuts de l'entitat
ACTIVITATS
Calendari d'activitats · 2024
>
III Aplec del Conill · 2024
Memòria · 2003-2024
RECEPTES DE CUINA
Receptes · Aplec del Conill
>
Conill amb compota de fruites
Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
Conill a l'antiga
Conill a l'essència de la nostra terra
El conill de la Iaia
Conill amb figues
Mandonguilles de conill
Conill enromescat amb ratafia i nous
Conejo a mi manera
Receptes centenàries
>
Conill a l'estil Boada
Suprema de lluç a la Torre del Breny
Patates i bolets a la Vallhonesta
Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
Cargols a la Vallhonesta
Cargols a l'estil Boada
La pala ferroviària
Conill a la míquili-mòquili
Conill al llampec
Conill amb farigola de la Iaia Camila
Conill amb pebre vermell dolç i vinagre de la Iaia Maria
Altres receptes
>
La meva "Caldereta de llamàntol"
Torró de xocolata (cruixent)
Canelons farcits de paté
Truita de patates al forn
Conill amb xocolata
Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
Pastís de pinya colada
Llenties pardines amb verdures i xoriço
Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
Canelons d'estiu
Risotto de carxofes i gírgoles
Cuixes de pollastre amb gambes
El piano del Bages
Gaspatxo català
Amanida d'arròs amb mango i maduixes
Mongetes estofades amb bolets i mero
Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
Lasanya de bolets
Trinxat de la Cerdanya
GALERIA
Aplec del Conill
Assemblees
Calçotada popular
Celebracions i festes
Conferències i xerrades
Excursions i sortides
Fires i festes populars
Homenatge al porc
Sopars, dinars i maridatges
Tastets populars
Tastos, cursos i cates
Trobades de plaques
PAPERERIA
Programes de mà
>
2024
2023
2022
2021
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Cartells
>
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
Cursos i dossiers
>
Tast de formatges
El món de la cervesa
Tast de xocolates
Taller de pa artesanal
Taller de cuina
SALA DE PREMSA
Anys 2021-2025
Anys 2016-2020
Anys 2011-2015
Anys 2006-2010
Anys 2003-2005
CONTACTE
Sala de premsa ·
Any 2012
Periòdic d'informació local de Sant Vicenç de Castellet
NÚMERO 373. Gener del 2012.
Centenars de nens fan cagar el tió.
BR373-01-2012.pdf
File Size:
376 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
NÚMERO 374. Febrer del 2012.
IV Calçotada de Ceps i Manduca.
BR374-02-2012.pdf
File Size:
443 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
NÚMERO 376. Abril del 2012.
Ceps i Manduca celebra el seu Homenatge al Porc.
BR376-04-2012.pdf
File Size:
412 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
NÚMERO 377. Maig del 2012.
Centenars d'afeccionats a les plaques de cava acudeixen a la 10a. Trobada.
BR377-05-2012.pdf
File Size:
552 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Diari digital del Bages
Dissabte, 3 de març del 2012.
Ceps i Manduca dóna bon compte de 1.700 calçots.
Nació Manresa
03/03/2012
Dilluns, 26 de març del 2012.
"Ceps i Manduca" fa un taller de pa.
Nació Manresa
26/03/2012
Dimecres, 18 d'abril del 2012.
Ceps i Manduca celebra el 3r. Homenatge al porc.
Nació Manresa
18/04/2012
Divendres, 27 de juliol del 2012.
Ceps i Manduca fan un tast de pernils.
Nació Manresa
27/07/2012
Dimecres, 5 de desembre del 2012.
Ceps i Manduca dóna xocolata en el Mercat de 2a. mà de Sant Vicenç.
Nació Manresa
05/12/2012
Divendres, 7 de desembre del 2012.
Ceps i Manduca surt a buscar bolets.
Nació Manresa
07/12/2012
El diari de la Catalunya Central
Dilluns, 5 de març del 2012.
Calçotada de l'entitat Ceps i Manduca de Sant Vicenç.
R7-05-03-2012.pdf
File Size:
132 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Dissabte, 31 de març del 2012.
Vint persones aprenen a fer pa amb Idris Cruz.
R7-31-03-2012.pdf
File Size:
274 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Divendres, 20 d'abril del 2012.
Ceps i Manduca celebra el tercer homenatge al porc.
R7-20-04-2012.pdf
File Size:
255 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Dimarts, 22 de maig del 2012.
Sant Vicenç atrau centenars d'afeccionats a les plaques de cava.
R7-22-05-2012.pdf
File Size:
363 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Dijous, 2 d'agost del 2012.
Tast de Ceps i Manduca.
R7-02-08-2012.pdf
File Size:
322 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Divendres, 14 de desembre del 2012.
Ceps i Manduca reparteix xocolata.
R7-14-12-2012.pdf
File Size:
271 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Dissabte, 15 de desembre del 2012.
Un tió carregat que s'escalfa amb gresca i tradició.
R7-15-12-2012.pdf
File Size:
2391 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
Diumenge, 16 de desembre del 2012.
Ceps i Manduca fa la segona sortida per anar a buscar bolets.
R7-16-12-2012.pdf
File Size:
459 kb
File Type:
pdf
Descargar archivo
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Associació Cultural i Gastronòmica CEPS I MANDUCA
Pl. de la Generalitat. Edifici de Cal Soler · 08295 Sant Vicenç de Castellet
INICI
HISTÒRIA
Estatuts de l'entitat
ACTIVITATS
Calendari d'activitats · 2024
>
III Aplec del Conill · 2024
Memòria · 2003-2024
RECEPTES DE CUINA
Receptes · Aplec del Conill
>
Conill amb compota de fruites
Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
Conill a l'antiga
Conill a l'essència de la nostra terra
El conill de la Iaia
Conill amb figues
Mandonguilles de conill
Conill enromescat amb ratafia i nous
Conejo a mi manera
Receptes centenàries
>
Conill a l'estil Boada
Suprema de lluç a la Torre del Breny
Patates i bolets a la Vallhonesta
Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
Cargols a la Vallhonesta
Cargols a l'estil Boada
La pala ferroviària
Conill a la míquili-mòquili
Conill al llampec
Conill amb farigola de la Iaia Camila
Conill amb pebre vermell dolç i vinagre de la Iaia Maria
Altres receptes
>
La meva "Caldereta de llamàntol"
Torró de xocolata (cruixent)
Canelons farcits de paté
Truita de patates al forn
Conill amb xocolata
Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
Pastís de pinya colada
Llenties pardines amb verdures i xoriço
Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
Canelons d'estiu
Risotto de carxofes i gírgoles
Cuixes de pollastre amb gambes
El piano del Bages
Gaspatxo català
Amanida d'arròs amb mango i maduixes
Mongetes estofades amb bolets i mero
Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
Lasanya de bolets
Trinxat de la Cerdanya
GALERIA
Aplec del Conill
Assemblees
Calçotada popular
Celebracions i festes
Conferències i xerrades
Excursions i sortides
Fires i festes populars
Homenatge al porc
Sopars, dinars i maridatges
Tastets populars
Tastos, cursos i cates
Trobades de plaques
PAPERERIA
Programes de mà
>
2024
2023
2022
2021
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Cartells
>
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
Cursos i dossiers
>
Tast de formatges
El món de la cervesa
Tast de xocolates
Taller de pa artesanal
Taller de cuina
SALA DE PREMSA
Anys 2021-2025
Anys 2016-2020
Anys 2011-2015
Anys 2006-2010
Anys 2003-2005
CONTACTE