BASES DEL CONCURS POPULAR DE LA CUINA DEL CONILL
II APLEC DEL CONILL 2023
En motiu de la celebració de l’Aplec del Conill, l’Associació Cultural i Gastronòmica Ceps i Manduca convoca el II Concurs de la Cuina del Conill amb l’objectiu de fomentar les activitats populars i incentivar la participació ciutadana en el cicle festiu santvicentí.
L’ingredient principal de les receptes serà el conill, que podrà ser elaborat amb els ingredients i mètodes que triï cada participant. |
|
DATA I LLOC DE CELEBRACIÓ
Diumenge dia 8 d'octubre del 2023 al Parc de la Plaça Catalunya.
Diumenge dia 8 d'octubre del 2023 al Parc de la Plaça Catalunya.
PROGRAMA
10.00 h · Recepció dels participants
10.30 h · Començament de l'elaboració de les receptes pròpies.
14.00 h · Entrega de plats a l'organització. El jurat tastarà el plat cuinat per cada participant (a títol personal o colla).
14.30 h · Veredicte del jurat, entrega de premis i dinar popular.
10.00 h · Recepció dels participants
10.30 h · Començament de l'elaboració de les receptes pròpies.
14.00 h · Entrega de plats a l'organització. El jurat tastarà el plat cuinat per cada participant (a títol personal o colla).
14.30 h · Veredicte del jurat, entrega de premis i dinar popular.
INSCRIPCIÓ
Les butlletes d'inscripció es poden demanar a qualsevol membre de la Junta Directiva de Ceps i Manduca, a l'Ajuntament, a Jordi Largo Fotògraf o es podran descarregar de la web www.cepsimanduca.cat
La participació està oberta a persones majors de 16 anys i també a colles. Les inscripcions, gratuïtes, s'entregaran a l'Ajuntament, a qualsevol membre de la Junta o a Jordi Largo Fotògraf entre el 18 i el 30 de setembre, ambdós inclosos.
A cada participant se li atorgarà un número, que haurà de col·locar de forma visible al lloc on cuinarà i al plat que presentarà al jurat.
Al presentar el plat al jurat, el concursant s'identificarà amb el número d'ordre que li hagi atorgat l'organització. Així mateix s'entregarà la recepta (ingredients i elaboració) del plat cuinat.
L'assignació d'espais serà seguint criteris de la organització.
Les butlletes d'inscripció es poden demanar a qualsevol membre de la Junta Directiva de Ceps i Manduca, a l'Ajuntament, a Jordi Largo Fotògraf o es podran descarregar de la web www.cepsimanduca.cat
La participació està oberta a persones majors de 16 anys i també a colles. Les inscripcions, gratuïtes, s'entregaran a l'Ajuntament, a qualsevol membre de la Junta o a Jordi Largo Fotògraf entre el 18 i el 30 de setembre, ambdós inclosos.
A cada participant se li atorgarà un número, que haurà de col·locar de forma visible al lloc on cuinarà i al plat que presentarà al jurat.
Al presentar el plat al jurat, el concursant s'identificarà amb el número d'ordre que li hagi atorgat l'organització. Així mateix s'entregarà la recepta (ingredients i elaboració) del plat cuinat.
L'assignació d'espais serà seguint criteris de la organització.
MATERIALS
A cada participant se li facilitarà material suficient (taules i cadires), per poder cuinar i dinar.
Cada participant portarà els ingredients que desitgi per preparar la seva recepta. El nombre o quantitat d'aquests ingredients no tindrà limit. Els participants portaran tots els estris necessaris per cuinar (fogons, cassoles, draps, espàtules, etc.)
A cada participant se li facilitarà material suficient (taules i cadires), per poder cuinar i dinar.
Cada participant portarà els ingredients que desitgi per preparar la seva recepta. El nombre o quantitat d'aquests ingredients no tindrà limit. Els participants portaran tots els estris necessaris per cuinar (fogons, cassoles, draps, espàtules, etc.)
CONDICIONS DEL CONCURS
Cada participant només podrà cuinar una recepta.
S'avisarà amb senyal acústica el final del concurs, moment en el qual s'haurà d'apagar el foc i donar per finalitzada la cocció. Es pot acabar l'elaboració de la recepta abans de la hora indicada.
En cas de pluja, el concurs es traslladarà a la Sala Polivalent de Cal Soler.
En acabar el concurs, cal recollir totes les deixalles i deixar el lloc net i endreçat.
Cada participant només podrà cuinar una recepta.
S'avisarà amb senyal acústica el final del concurs, moment en el qual s'haurà d'apagar el foc i donar per finalitzada la cocció. Es pot acabar l'elaboració de la recepta abans de la hora indicada.
En cas de pluja, el concurs es traslladarà a la Sala Polivalent de Cal Soler.
En acabar el concurs, cal recollir totes les deixalles i deixar el lloc net i endreçat.
JURAT
El jurat estarà format per persones relacionades amb el món gastronòmic i la cultura, que vetllaran pel bon funcionament del concurs.
La identitat de les persones integrants del jurat es donarà a conèixer en el moment de llegir el veredicte.
El jurat estarà format per persones relacionades amb el món gastronòmic i la cultura, que vetllaran pel bon funcionament del concurs.
La identitat de les persones integrants del jurat es donarà a conèixer en el moment de llegir el veredicte.
VEREDICTE I PREMIS
El jurat tastarà el diferents plats i es retirarà a deliberar. A continuació farà públic el seu veredicte, el qual serà inapel·lable.
A criteri del jurat, es lliuraran tres premis.
Posteriorment es lliuraran els guardons corresponents.
El jurat tastarà el diferents plats i es retirarà a deliberar. A continuació farà públic el seu veredicte, el qual serà inapel·lable.
A criteri del jurat, es lliuraran tres premis.
Posteriorment es lliuraran els guardons corresponents.
PÀGINA WEB
Les receptes guanyadores es publicaran a la pàgina web de l'entitat www.cepsimanduca.cat
Les receptes guanyadores es publicaran a la pàgina web de l'entitat www.cepsimanduca.cat
ACCEPTACIÓ
La participació en aquest concurs suposo l'acceptació de les bases, així com les decisions del jurat i de l'organització.
La participació en aquest concurs suposo l'acceptació de les bases, així com les decisions del jurat i de l'organització.
- Sant Vicenç de Castellet, setembre del 2023