Associació Cultural i Gastronòmica Ceps i Manduca
  • INICI
  • HISTÒRIA
    • Estatuts de l'entitat
  • ACTIVITATS
    • Calendari · Any 2022
    • Memòria · 2003-2022
  • RECEPTES DE CUINA
    • Centenàries >
      • Conill a l'estil Boada
      • Suprema de lluç a la Torre del Breny
      • Patates i bolets a la Vallhonesta
      • Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
      • Cargols a la Vallhonesta
      • Cargols a l'estil Boada
      • La pala ferroviària
      • Conill a la míquili-mòquili
    • Mensuals >
      • La meva "Caldereta de llamàntol"
      • Torró de xocolata (cruixent)
      • Canelons farcits de paté
      • Truita de patates al forn
      • Conill amb xocolata
      • Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
      • Pastís de pinya colada
      • Llenties pardines amb verdures i xoriç
      • Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
      • Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
      • Canelons d'estiu
      • Risotto de carxofes i gírgoles
      • Cuixes de pollastre amb gambes
      • El piano del Bages
      • Gaspatxo català
      • Amanida d'arròs amb mango i maduixes
      • Mongetes estofades amb bolets i mero
      • Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
      • Lasanya de bolets
      • Trinxat de la Cerdanya
    • Aplec del Conill >
      • Conill amb compota de fruites
      • Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
      • Conill a l'antiga
      • Conill a l'essència de la nostra terra
  • GALERIA
    • Aplec del Conill
    • Assemblees
    • Calçotada popular
    • Celebracions i festes
    • Conferències i xerrades
    • Excursions i sortides
    • Fires i festes populars
    • Homenatge al porc
    • Sopars i maridatges
    • Tastets populars
    • Tastos, cursos i cates
    • Trobades de plaques
  • PAPERERIA
    • Programes de mà >
      • 2003
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2021
      • 2022
    • Cartells >
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2020
      • 2021
      • 2022
    • Cursos i dossiers >
      • Tast de formatges
      • El món de la cervesa
      • Tast de xocolates
      • Taller de pa artesanal
      • Taller de cuina
  • SALA DE PREMSA
    • Anys 2003-2005
    • Anys 2006-2010
    • Anys 2011-2015
    • Anys 2016-2020
    • Anys 2021-2025
  • CONTACTE
  • Mensuals

I APLEC DEL CONILL 2022

FULL D'INSCRIPCIÓ

Bases del concurs popular de la cuina del conill

BASES DEL CONCURS
Imagen
En motiu de la celebració de l’Aplec del Conill, l’Associació Cultural i Gastronòmica Ceps i Manduca convoca el I Concurs de la Cuina del Conill amb l’objectiu de fomentar les activitats populars i incentivar la participació ciutadana en el cicle festiu santvicentí.
L’ingredient principal de les receptes serà el conill, que podrà ser elaborat amb els ingredients i mètodes que triï cada participant.
DATA I LLOC DE CELEBRACIÓ
Diumenge dia 9 d'octubre del 2022 al Parc de la Plaça Catalunya.
PROGRAMA
10.00 h · Recepció dels participants
10.30 h · Començament de l'elaboració de les receptes pròpies.
14.00 h · Entrega de plats a l'organització. El jurat tastarà el plat cuinat per cada participant (a títol personal o colla).
14.30 h · Veredicte del jurat, entrega de premis i dinar popular.
INSCRIPCIÓ
Les butlletes d'inscripció es poden demanar a qualsevol membre de la Junta Directiva de Ceps i Manduca, a l'Ajuntament, a Jordi Largo Fotògraf o es podran descarregar de la web www.cepsimanduca.cat
La participació està oberta a persones majors de 16 anys i també a colles. Les inscripcions, gratuïtes, s'entregaran a l'Ajuntament, a qualsevol membre de la Junta o a Jordi Largo Fotògraf entre el 15 i el 30 de setembre, ambdós inclosos.
A cada participant se li atorgarà un número, que haurà de col·locar de forma visible al lloc on cuinarà i al plat que presentarà al jurat.
Al presentar el plat al jurat, el concursant s'identificarà amb el número d'ordre que li hagi atorgat l'organització. Així mateix s'entregarà la recepta (ingredients i elaboració) del plat cuinat.
L'assignació d'espais serà seguint criteris de la organització.

MATERIALS
A cada participant se li facilitarà material suficient (taules i cadires), per poder cuinar i dinar.
Cada participant portarà els ingredients que desitgi per preparar la seva recepta. El nombre o quantitat d'aquests ingredients no tindrà limit. Els participants portaran tots els estris necessaris per cuinar (fogons, cassoles, draps, espàtules, etc.)

CONDICIONS DEL CONCURS
Cada participant només podrà cuinar una recepta.
S'avisarà amb senyal acústica el final del concurs, moment en el qual s'haurà d'apagar el foc i donar per finalitzada la cocció. Es pot acabar l'elaboració de la recepta abans de la hora indicada.
En cas de pluja, el concurs es traslladarà a la Sala Polivalent de Cal Soler.
En acabar el concurs, cal recollir totes les deixalles i deixar el lloc net i endreçat.

JURAT
El jurat estarà format per persones relacionades amb el món gastronòmic i la cultura, que vetllaran pel bon funcionament del concurs.
La identitat de les persones integrants del jurat es donarà a conèixer en el moment de llegir el veredicte.

VEREDICTE I PREMIS
El jurat tastarà el diferents plats i es retirarà a deliberar. A continuació farà públic el seu veredicte, el qual serà inapel·lable.
A criteri del jurat, es lliuraran tres premis:
  • PREMI A LA RECEPTA MÉS ORIGINAL
  • PREMI A LA MILLOR PRESENTACIÓ
  • PREMI A LA MILLOR RECEPTA
Posteriorment es lliuraran els guardons corresponents.
PÀGINA WEB
Les receptes guanyadores es publicaran a la pàgina web de l'entitat www.cepsimanduca.cat
ACCEPTACIÓ
La participació en aquest concurs suposo l'acceptació de les bases, així com les decisions del jurat i de l'organització.
  • Sant Vicenç de Castellet, juliol del 2022

Aplec_del_conill_2022.pdf
File Size: 896 kb
File Type: pdf
Descargar archivo

Proudly powered by Weebly
  • INICI
  • HISTÒRIA
    • Estatuts de l'entitat
  • ACTIVITATS
    • Calendari · Any 2022
    • Memòria · 2003-2022
  • RECEPTES DE CUINA
    • Centenàries >
      • Conill a l'estil Boada
      • Suprema de lluç a la Torre del Breny
      • Patates i bolets a la Vallhonesta
      • Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
      • Cargols a la Vallhonesta
      • Cargols a l'estil Boada
      • La pala ferroviària
      • Conill a la míquili-mòquili
    • Mensuals >
      • La meva "Caldereta de llamàntol"
      • Torró de xocolata (cruixent)
      • Canelons farcits de paté
      • Truita de patates al forn
      • Conill amb xocolata
      • Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
      • Pastís de pinya colada
      • Llenties pardines amb verdures i xoriç
      • Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
      • Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
      • Canelons d'estiu
      • Risotto de carxofes i gírgoles
      • Cuixes de pollastre amb gambes
      • El piano del Bages
      • Gaspatxo català
      • Amanida d'arròs amb mango i maduixes
      • Mongetes estofades amb bolets i mero
      • Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
      • Lasanya de bolets
      • Trinxat de la Cerdanya
    • Aplec del Conill >
      • Conill amb compota de fruites
      • Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
      • Conill a l'antiga
      • Conill a l'essència de la nostra terra
  • GALERIA
    • Aplec del Conill
    • Assemblees
    • Calçotada popular
    • Celebracions i festes
    • Conferències i xerrades
    • Excursions i sortides
    • Fires i festes populars
    • Homenatge al porc
    • Sopars i maridatges
    • Tastets populars
    • Tastos, cursos i cates
    • Trobades de plaques
  • PAPERERIA
    • Programes de mà >
      • 2003
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2021
      • 2022
    • Cartells >
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2020
      • 2021
      • 2022
    • Cursos i dossiers >
      • Tast de formatges
      • El món de la cervesa
      • Tast de xocolates
      • Taller de pa artesanal
      • Taller de cuina
  • SALA DE PREMSA
    • Anys 2003-2005
    • Anys 2006-2010
    • Anys 2011-2015
    • Anys 2016-2020
    • Anys 2021-2025
  • CONTACTE
  • Mensuals