Associació Cultural i Gastronòmica Ceps i Manduca
  • INICI
  • HISTÒRIA
    • Estatuts de l'entitat
  • ACTIVITATS
    • Calendari · 2025
    • Memòria · 2003-2025
    • La trobada de plaques
    • La calçotada popular
    • L'homenatge al porc
    • L'aplec del conill >
      • IV Aplec del Conill · 2025 >
        • Concurs de cartells 2025
        • Literatura eròtica 2025
  • RECEPTES DE CUINA
    • Receptes · Aplec del Conill
    • Receptes centenàries
    • Altres receptes
  • GALERIA
    • Aplec del Conill
    • Assemblees
    • Calçotada popular
    • Celebracions i festes
    • Conferències i xerrades
    • Excursions i sortides
    • Fires i festes populars
    • Homenatge al porc
    • Sopars, dinars i maridatges
    • Tastets populars
    • Tastos, cursos i cates
    • Trobades de plaques
  • PAPERERIA
    • Programes de mà >
      • 2025
      • 2024
      • 2023
      • 2022
      • 2021
      • 2017
      • 2016
      • 2015
      • 2014
      • 2013
      • 2012
      • 2011
      • 2010
      • 2009
      • 2008
      • 2007
      • 2006
      • 2005
      • 2004
      • 2003
    • Cartells >
      • 2025
      • 2024
      • 2023
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
      • 2016
      • 2015
      • 2014
      • 2013
      • 2012
      • 2011
      • 2010
      • 2009
      • 2008
      • 2007
      • 2006
      • 2005
      • 2004
    • Cursos i dossiers >
      • Tast de formatges
      • El món de la cervesa
      • Tast de xocolates
      • Taller de pa artesanal
      • Taller de cuina
  • SALA DE PREMSA
    • Anys 2021-2025
    • Anys 2016-2020
    • Anys 2011-2015
    • Anys 2006-2010
    • Anys 2003-2005
  • CONTACTE

RECEPTES DE CUINA

Receptes temàtiques

Ceuta i Melilla (27 d'abril del 2025)

La Rioja (9 de febrer del 2025)

  • Xampinyons a la planxa
  • Montadito Quejas
  • Cojonudo
  • Bola de carne
  • Patates a la riojana
  • Bacallà a la riojana
  • Fardalejos

Múrcia (21 d'abril del 2024)

  • La Marinera
  • Zarangollos
  • Pastel de carne
  • Guiso de pavo con pelotas
  • Peras al vino
  • Paparajotes
  • Pan de Calatrava

País Valencià (25 de febrer del 2024)

  • Mandonguilles d'abadejo
  • Esgarraet
  • Paella valenciana

Illes Canàries (11 de juny del 2023)

  • Churros de pescado
  • Papas arrugás amb mojo picón suau
  • Carn de cabra estofada
  • Quesillo canario

Principat d'Astúries (25 de març del 2023)

  • Xoriços a la sidra
  • Fabada asturiana amb compango
  • Cachopo amb patates fregides i pebrots verds
  • Tocinillos de cielo

Comunitat Foral de Navarra (9 d'abril del 2022)

  • Carxofes de Tudela amb cloïsses
  • Truita a la Navarra
  • Canutillos de crema

Madrid (16 de febrer del 2020)

Aragó (12 d'octubre del 2019)

Andalusia (5 de juliol del 2019)

Ses Illes (30 de març del 2019)

Castella i Lleó (17 de novembre del 2018)

País Basc (16 de juny del 2018)

Castella-La Manxa (24 de març del 2018)


Altres receptes

  • La meva "Caldereta de Llamàntol"
  • Torró de xocolata (cruixent)
  • Canelons farcits de paté
  • Truita de patates al forn
  • Conill amb xocolata
  • Mandonguilles amb calamar, porc ibèric i pinyons
  • Pastís de pinya colada
  • Llenties pardines amb verdures i xoriço
  • Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
  • Raviolis de marisc
  • Canelons d'estiu
  • Risotto de carxofes i girgoles
  • Cuixes de pollastre amb gambes
  • El piano del Bages
  • Gaspatxo català
  • Amanida d'arròs amb mango i maduixes
  • Mongetes estofades amb bolets i mero
  • Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
  • Lasanya de bolets
  • Trinxat de la Cerdanya
Vertical Divider

Receptes centenàries

  • Conill a l'estil Boada
  • Suprema de lluç a la Torre del Breny
  • Patates i bolets a la Vallhonesta
  • Conill (o colomins)  amb suc del Pla de Bages
  • Cargols a la Vallhonesta
  • Cargols a l'estil Boada
  • La pala ferroviària
  • Conill a la "miquili-moquili"
  • Conill al llampec
  • Conill amb farigola de la Iaia Camila
  • Conill amb pebre vermell dolç i vinagre de la Iaia Maria

Receptes de l'Aplec del Conill

2025

2024

  • 1r. PREMI. El conill de la iaia amb figues · Lola Vidal
  • 2n. PREMI. El conill de la Geganta · Eva Pardo
  • 3r. PREMI. Conill de tardor amb bolets · Jordi Tomasa
  • Conill republicà sucós · Adriana Delgado
  • El conill de la Iaia Maria · Eulàlia Sardà

2023

  • 1r. PREMI. El conill de la Iaia · Eulàlia Sardà
  • 2n. PREMI. Conill amb figues · Lluís Oliveras
  • 3r. PREMI. Mandonguilles de conill · Lola Vidal
  • Conill enromescat amb ratafia i nous · Rosa Travila
  • Conejo a mi manera · La Casa de Andalucía

2022

  • PREMI A LA RECEPTA MÉS BONA. Conill amb compota de fruites · Lola Vidal
  • PREMI A LA RECEPTA MÉS ORIGINAL. Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake · Jordi Largo
  • PREMI A LA MILLOR PRESENTACIÓ. Conill a l'antiga · Lluís Oliveras
  • Conill a l'essència de la nostra terra · Rosa Travila

Associació Cultural i Gastronòmica CEPS I MANDUCA
Pl. de la Generalitat. Edifici de Cal Soler · 08295 Sant Vicenç de Castellet

Proudly powered by Weebly
  • INICI
  • HISTÒRIA
    • Estatuts de l'entitat
  • ACTIVITATS
    • Calendari · 2025
    • Memòria · 2003-2025
    • La trobada de plaques
    • La calçotada popular
    • L'homenatge al porc
    • L'aplec del conill >
      • IV Aplec del Conill · 2025 >
        • Concurs de cartells 2025
        • Literatura eròtica 2025
  • RECEPTES DE CUINA
    • Receptes · Aplec del Conill
    • Receptes centenàries
    • Altres receptes
  • GALERIA
    • Aplec del Conill
    • Assemblees
    • Calçotada popular
    • Celebracions i festes
    • Conferències i xerrades
    • Excursions i sortides
    • Fires i festes populars
    • Homenatge al porc
    • Sopars, dinars i maridatges
    • Tastets populars
    • Tastos, cursos i cates
    • Trobades de plaques
  • PAPERERIA
    • Programes de mà >
      • 2025
      • 2024
      • 2023
      • 2022
      • 2021
      • 2017
      • 2016
      • 2015
      • 2014
      • 2013
      • 2012
      • 2011
      • 2010
      • 2009
      • 2008
      • 2007
      • 2006
      • 2005
      • 2004
      • 2003
    • Cartells >
      • 2025
      • 2024
      • 2023
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
      • 2016
      • 2015
      • 2014
      • 2013
      • 2012
      • 2011
      • 2010
      • 2009
      • 2008
      • 2007
      • 2006
      • 2005
      • 2004
    • Cursos i dossiers >
      • Tast de formatges
      • El món de la cervesa
      • Tast de xocolates
      • Taller de pa artesanal
      • Taller de cuina
  • SALA DE PREMSA
    • Anys 2021-2025
    • Anys 2016-2020
    • Anys 2011-2015
    • Anys 2006-2010
    • Anys 2003-2005
  • CONTACTE