Associació Cultural i Gastronòmica Ceps i Manduca
  • INICI
  • HISTÒRIA
    • Estatuts de l'entitat
  • ACTIVITATS
    • Calendari · 2025
    • Memòria · 2003-2025
    • La trobada de plaques
    • La calçotada popular
    • L'homenatge al porc
    • L'aplec del conill >
      • IV Aplec del Conill · 2025 >
        • Concurs de cartells 2025
        • Literatura eròtica 2025
  • RECEPTES DE CUINA
    • Receptes · Aplec del Conill
    • Receptes centenàries
    • Altres receptes
  • GALERIA
    • Aplec del Conill
    • Assemblees
    • Calçotada popular
    • Celebracions i festes
    • Conferències i xerrades
    • Excursions i sortides
    • Fires i festes populars
    • Homenatge al porc
    • Sopars, dinars i maridatges
    • Tastets populars
    • Tastos, cursos i cates
    • Trobades de plaques
  • PAPERERIA
    • Programes de mà >
      • 2025
      • 2024
      • 2023
      • 2022
      • 2021
      • 2017
      • 2016
      • 2015
      • 2014
      • 2013
      • 2012
      • 2011
      • 2010
      • 2009
      • 2008
      • 2007
      • 2006
      • 2005
      • 2004
      • 2003
    • Cartells >
      • 2025
      • 2024
      • 2023
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
      • 2016
      • 2015
      • 2014
      • 2013
      • 2012
      • 2011
      • 2010
      • 2009
      • 2008
      • 2007
      • 2006
      • 2005
      • 2004
    • Cursos i dossiers >
      • Tast de formatges
      • El món de la cervesa
      • Tast de xocolates
      • Taller de pa artesanal
      • Taller de cuina
  • SALA DE PREMSA
    • Anys 2021-2025
    • Anys 2016-2020
    • Anys 2011-2015
    • Anys 2006-2010
    • Anys 2003-2005
  • CONTACTE

RECEPTES DE CUINA · APLEC DEL CONILL

RECEPTES DE CUINA

EL CONILL DE LA IAIA AMB FIGUES

Primer premi · 2024

Ingredients per a 4 persones:
  • 2 kg. de conill
  • 20 figues
  • 2 cebes
  • 5 tomàquets madurs
  • 200 gr. de farina
  • 3 dl. d'OVE
  • 1/2 copa de vi ranci
  • 1/2 copa de vi blanc
  • Un manat d'herbes: llorer, orenga i farigola
  • Sal i pebre
  • Aigua
  • Canyella
Ingredients per a la picada:
  • 3 grans d'all
  • 20 grs. de pinyons
  • 2 carquinyolis
  • Unes branquetes de julivert
Vertical Divider
Imagen
Picture
Preparació:
III Aplec del Conill - 13 d'octubre del 2024
Nom de la colla:
Els Cinc
Responsable: Lola Vidal

Associació Cultural i Gastronòmica CEPS I MANDUCA
Pl. de la Generalitat. Edifici de Cal Soler · 08295 Sant Vicenç de Castellet

Proudly powered by Weebly
  • INICI
  • HISTÒRIA
    • Estatuts de l'entitat
  • ACTIVITATS
    • Calendari · 2025
    • Memòria · 2003-2025
    • La trobada de plaques
    • La calçotada popular
    • L'homenatge al porc
    • L'aplec del conill >
      • IV Aplec del Conill · 2025 >
        • Concurs de cartells 2025
        • Literatura eròtica 2025
  • RECEPTES DE CUINA
    • Receptes · Aplec del Conill
    • Receptes centenàries
    • Altres receptes
  • GALERIA
    • Aplec del Conill
    • Assemblees
    • Calçotada popular
    • Celebracions i festes
    • Conferències i xerrades
    • Excursions i sortides
    • Fires i festes populars
    • Homenatge al porc
    • Sopars, dinars i maridatges
    • Tastets populars
    • Tastos, cursos i cates
    • Trobades de plaques
  • PAPERERIA
    • Programes de mà >
      • 2025
      • 2024
      • 2023
      • 2022
      • 2021
      • 2017
      • 2016
      • 2015
      • 2014
      • 2013
      • 2012
      • 2011
      • 2010
      • 2009
      • 2008
      • 2007
      • 2006
      • 2005
      • 2004
      • 2003
    • Cartells >
      • 2025
      • 2024
      • 2023
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
      • 2016
      • 2015
      • 2014
      • 2013
      • 2012
      • 2011
      • 2010
      • 2009
      • 2008
      • 2007
      • 2006
      • 2005
      • 2004
    • Cursos i dossiers >
      • Tast de formatges
      • El món de la cervesa
      • Tast de xocolates
      • Taller de pa artesanal
      • Taller de cuina
  • SALA DE PREMSA
    • Anys 2021-2025
    • Anys 2016-2020
    • Anys 2011-2015
    • Anys 2006-2010
    • Anys 2003-2005
  • CONTACTE