Associació Cultural i Gastronòmica Ceps i Manduca
  • INICI
  • HISTÒRIA
    • Estatuts de l'entitat
  • ACTIVITATS
    • Calendari · Any 2022
    • Memòria · 2003-2022
  • RECEPTES DE CUINA
    • Centenàries >
      • Conill a l'estil Boada
      • Suprema de lluç a la Torre del Breny
      • Patates i bolets a la Vallhonesta
      • Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
      • Cargols a la Vallhonesta
      • Cargols a l'estil Boada
      • La pala ferroviària
      • Conill a la míquili-mòquili
    • Mensuals >
      • La meva "Caldereta de llamàntol"
      • Torró de xocolata (cruixent)
      • Canelons farcits de paté
      • Truita de patates al forn
      • Conill amb xocolata
      • Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
      • Pastís de pinya colada
      • Llenties pardines amb verdures i xoriç
      • Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
      • Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
      • Canelons d'estiu
      • Risotto de carxofes i gírgoles
      • Cuixes de pollastre amb gambes
      • El piano del Bages
      • Gaspatxo català
      • Amanida d'arròs amb mango i maduixes
      • Mongetes estofades amb bolets i mero
      • Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
      • Lasanya de bolets
      • Trinxat de la Cerdanya
    • Aplec del Conill >
      • Conill amb compota de fruites
      • Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
      • Conill a l'antiga
      • Conill a l'essència de la nostra terra
  • GALERIA
    • Aplec del Conill
    • Assemblees
    • Calçotada popular
    • Celebracions i festes
    • Conferències i xerrades
    • Excursions i sortides
    • Fires i festes populars
    • Homenatge al porc
    • Sopars i maridatges
    • Tastets populars
    • Tastos, cursos i cates
    • Trobades de plaques
  • PAPERERIA
    • Programes de mà >
      • 2003
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2021
      • 2022
    • Cartells >
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2020
      • 2021
      • 2022
    • Cursos i dossiers >
      • Tast de formatges
      • El món de la cervesa
      • Tast de xocolates
      • Taller de pa artesanal
      • Taller de cuina
  • SALA DE PREMSA
    • Anys 2003-2005
    • Anys 2006-2010
    • Anys 2011-2015
    • Anys 2016-2020
    • Anys 2021-2025
  • CONTACTE
  • Mensuals

Memòria d'activitats · Any 2003-2022

CALENDARI · Any 2022

Any 2022

  • 17 i 19 de febrer. Flor de Sol a Castellbell i el Vilar.
  • 3 de març. Enterrament de la sardina (sardinada).
  • 6 de març. 12a. Calçotada popualr a Vallhonesta.
  • 26 de març. Inauguració de la reforma de l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar (càtering).
  • 9 d'abril. Sopar temàtic de la Comunitat Foral de Navarra.
  • 22 de maig. 18a. Trobada de Plaques de Cava a la Sala Polivalent de Can Soler amb la presentació de la nova placa ET de tirada limitada Artium/Giratòria.
  • 28 i 29 de maig. Fira del Vapor. Tast maridatge de vins del Bages amb productes de proximitat.
  • 21 de juliol. Presentació del 1r. Aplec del Conill de Sant Vicenç de Castellet a l'Auditor M. Carme Grauvilardell.
  • 18 de setembre. Elaboració del dinar de l'Aplec de Castellet
  • 9 d'octubre. 1r. Aplec del Conill

Any 2021

  • 11 de juliol. Sopar de Festa Major al Parc de la Plaça Catalunya.
  • Agost. Festa Major de Castellbell i el Vilar: Vermut a El Vilar / Nit d'hamburgueses / Nit de combinats.
  • 14 de novembre. Per Sant Martí, mata el porc i enceta el vi.
  • 27 de novembre. Mercat de 2a. mà a Sant Vicenç de Castellet.

Any 2020

  • 26 de gener. 11è. Homenatge al Porc.
  • 16 de febrer. Sopar temàtic de Madrid.
  • 15 de març. 11a. Calçotada popular a Vallhonesta.
  • 17 de juliol. Tast de vins i formatges del Bages al Pont de Vilomara i Rocafort.
  • 8 d'agost. Tast de vins i formatges del Bages a Castellbell i el Vilar.
  • 14 d'agost. Show Gin  & Corner Tonic.
  • 15 d'agost. Vermut de Festa Major a El Vilar.

Any 2019

  • 27 de gener. 10è. Homenatge al Porc.
  • 22 de febrer. Taller d'alimentació, greixos i colesterol.
  • 10 de març. 11a. Calçotada popular a Vallhonesta.
  • 30 de març. Sopar temàtic de Ses Illes.
  • 12 de maig. 17a. Trobada de Plaques de Cava a la Sala Polivalent de Can Soler amb la presentació de la nova placa ET de tirada limitada Artium/Moles de molí.
  • 5 de juliol. Sopar temàtic d'Andalusia.
  • 13 d'agost. Fish & Chips. Concert The Beatles. Castellbell i el Vilar.
  • 12 d'octubre. Sopar temàtic d'Aragó.
  • 19 d'octubre. Sopar en honor de la Pubilla de Sant Vicenç.
  • 27 d'octubre. Dinar per al Centre Excursionista.

Any 2018

  • 28 de gener. 9è. Homenatge al Porc.
  • 16 de febrer. Sopar temàtic de Galícia.
  • 4 de març. 10a. Calçotada popular a Vallhonesta.
  • 24 de març. Sopar temàtic de Castilla-La Mancha.
  • 25 d'abril. Cuina saludable al Pont de Vilomara.
  • 13 de maig. 16a. Trobada de Plaques de Cava a la Sala Polivalent de Can Soler amb la presentació de la nova placa ET de tirada limitada Artium/Estació dels Catalans.
  • 19 de maig. Participació a la Fira del Vapor i elaboració de la Pala Ferroviària.
  • 16 de juny. Sopar temàtic del País Basc.
  • 30 de juny. Vermut de comiat al camp de futbol de Sant Vicenç.
  • 13 d'agost. Sopar concert gospel a Castellbell i el Vilar.
  • 17 de novembre. Sopar temàtic de Castilla-León.
  • 15 de desembre. Taller infantil de Nadal.

Any 2017

  • 29 de gener. 8è. Homenatge al Porc.
  • 23 de febrer. Xerrada "El món de la xocolata" a càrrec del xocolater Enric Rovira.
  • 6 de març. 9a. Calçotada popular a Vallhonesta.
  • 23 de març. Taller de cuina de temporada divertida i creativa a càrrec del xef Stéphane Poussardín.
  • 7 d'abril. Tast + Sopar amb Olis Migjorn.
  • 21 de maig. 15a. Trobada de Plaques de Cava a la Sala Polivalent de Can Soler amb la presentació de la nova placa ET de tirada limitada Artium/El pont.
  • 17 de novembre. Conferència "El que han de menjar els diabètics" amb Montse Velasco i Josep Belmonte.
  • 25 de novembre. Concurs de receptes de cuina d'aprofitament.
  • 25 de novembre. Sopar de celebració del 15è. aniversari de "Ceps i Manduca".

Any 2016

  • 14 de febrer. 7è. Homenatge al Porc.
  • 6 de març. 8a. Calçotada popular a Vallhonesta.
  • 24 d'abril. Visita cultural a La Garrotxa.
  • 22 de maig. 14a. Trobada de Plaques de Cava a la Sala Polivalent de Can Soler amb la presentació de la nova placa ET de tirada limitada Artium/Parròquia.
  • 17 de juny. Taller de cuina i sopar.
  • 2 d'octubre. Presentació del llibre "La cuina de 1714" de Jaume Fàbrega.
  • 19 de novembre. 3r. Concurs de receptes de cuina d'aprofitament.

Any 2015

  • 1 de març. 7a. Calçotada popular a Vallhonesta.
  • 20 de març. Taller de fumats amb Jordi Lafuente i Josep Pelegrí.
  • 12 d'abril. 6è. Homenatge al Porc.
  • 26 d'abril. 13a. Trobada de Plaques de Cava a la Sala Polivalent de Can Soler amb la presentació de la nova placa ET de tirada limitada Artium/Ateneu.
  • 18 de juliol. Taller de còctels.
  • 19 de juliol. Visita i Tast de Formatges a la formatgeria Cal Pujolet de Marganell.
  • 12 de desembre. Taller d'elaboració de galetes de Nadal.

Any 2014

  • 9 de març. 6a. Calçotada popular a Vallhonesta.
  • 6 d'abril. 5è. Homenatge al Porc.
  • 15 de juny. 12a. Trobada de Plaques de Cava a la Sala Polivalent de Can Soler amb la presentació de la nova placa ET de tirada limitada Artium/Muntanyes Russes.
  • 22 de novembre. Taller infantil d'elaboració de torrons.
  • 24, 25 i 26 de novembre. Tallers de cuina d'aprofitament dins la 10a. Setmana del Medi Ambient.
  • 29 de novembre. Concurs de receptes de cuina d'aprofitament.
  • 30 de novembre. Visita al Celler Oller del Mas (DO Pla de Bages).

Any 2013

  • 17 de febrer. 4t. Homenatge al Porc.
  • 24 de març. 5a. Calçotada popular a Vallhonesta.
  • 26 de maig. 11a. Trobada de Plaques de Cava a la Sala Polivalent de Can Soler amb la presentació de la nova placa ET de tirada limitada Artium/Can Balet.

Any 2012

  • 26 de febrer. 4a. Calçotada popular a Vallhonesta.
  • 24 de març. Curs per fer pa artesanal a càrrec d'Idris Cruz a l'Escola Puigsoler.
  • 15 d'abril. 3r. Homenatge al Porc.
  • 20 de maig. 10a. Trobada de Plaques de Cava a la Sala Polivalent de Can Soler amb la presentació de la nova placa ET de tirada limitada Artium/Vallhonesta de plata.
  • 25 de juliol. Tast de pernil ibèric al Pata Negra de Manresa.
  • 1 de desembre. 5a. edició del Mercat de segona mà i intercanvi a la Plaça de l'Ajuntament i elaboració de xocolata calenta per a tots els participants.
  • 2 de desembre. Sortida per anar a buscar bolets.
  • 19 de desembre. Caga Tió popular col·laborant fent el brou i el pa torrat a la plaça de l'Ajuntament.

Any 2011

  • 19 de gener. 1r. Torn del Tast de Xocolates dirigit per David Martínez de la prestigiosa pastisseria de Castellbell i el Vilar, Enric Rovira.
  • 26 de gener. 2n. Torn del Tast de Xocolates dirigit per David Martínez de la prestigiosa pastisseria de Castellbell i el Vilar, Enric Rovira.
  • 3 de febrer. Assemblea  General Ordinària de Socis a la Biblioteca Popular i actualització dels estatuts.
  • 6 de febrer. 2n. Homenatge al Porc a la Sala Polivalent de Can Soler.
  • 13 de març. 3a. Calçotada popular a Vallhonesta
  • 15 de maig. 9a. Trobada de Plaques de Cava a la Sala Polivalent de Can Soler amb la presentació de la nova placa ET de tirada limitada Artium/La Serra.
  • 26 de novembre. 4a. edició del Mercat de segona mà i intercanvi a la Plaça de l'Ajuntament i elaboració de xocolata calenta per a tots els participants.
  • 27 de novembre. Sortida per anar a buscar bolets.
  • 18 de desembre. Caga Tió popular col·laborant fent el brou i el pa torrat a la plaça de l'Ajuntament.

Any 2010

  • 7 de febrer. 1r. Homenatge al Porc a la Sala Polivalent de Can Soler.
  • 28 de març. 2a. Calçotada a Vallhonesta.
  • 25 d'abril. Col·laboració amb l'entitat santvicentina "Sant Vicenç de Castellet Decideix" amb un vermut el dia de la consulta popular sobre la independència de Catalunya a les portes dels col·legis electorals.
  • 2 de maig. 8a. Trobada de Plaques de Cava a la Sala Polivalent de Can Soler amb la nova placa de tiratge limitat Artium, Estació del Nord.
  • 9 de juny. 1r. Torn del Tast de Gintònics dirigit pel "Nas d'Or" Marc Maldonado al CEIP Can Soler.
  • 23 de juny. Recollida de la Flama del Canigó i encesa dels Focs de Sant Joan. Va llegir el pregó el nostre tresorer Oriol Sardà.
  • 8 de juliol. 2n. Torn del Tast de Gintònics dirigit per Marc Maldonado i Cristian Carné del Petit Celler de Manresa.
  • 11 de setembre. Ofrena floral al Monument de la Plaça de l'Onze de Setembre en motiu de la Diada Nacional de Catalunya.
  • 22 de setembre. 1r. Torn del Tast de Formatges al Restaurant Can Bosc dirigit per Cristian Carné.
  • 29 de setembre. 2n. Torn del Tast de Formatges al Restaurant Can Bosc dirigit per Cristian Carné.
  • 16 d'octubre. 1a. Sessió del 1r. Torn del Curs d'Iniciació a la Cultura de la Cervesa al Restaurant 33 a càrrec d'Albert Barrachina i Robert.
  • 23 d'octubre. 2a. Sessió del 1r. Torn del Curs d'Iniciació a la Cultura de la Cervesa al Restaurant 33 a càrrec d'Albert Barrachina.
  • 13 de novembre. 1a. Sessió del 2n. Torn del Curs d'Iniciació a la Cultura de la Cervesa al Restaurant 33 a càrrec d'Albert Barrachina.
  • 20 de novembre. 2a. Sessió del 2n. Torn del Curs d'Iniciació a la Cultura de la Cervesa al Restaurant 33 a càrrec d'Albert Barrachina.
  • 19 de desembre. Caga Tió popular col·laborant fent el brou i el pa torrat per a més de 500 persones a la plaça de l'Ajuntament.

Any 2009

  • 22 de març. 1a. Calçotada popular a Vallhonesta.
  • 3 d'abril. Sopar maridatge al Restaurant Ruth de Sant Fruitós de Bages amb el tema "Descoberta de les bodegues de Catalunya". Aquesta bodega va ser Mas d'en Gil del Priorat.
  • 26 d'abril. 7a. Trobada d'Intercanvi de Plaques de Cava a la pèrgola de Can Soler i el CEIP de Can Soler amb la presentació, en motiu del 25è. Aniversari dels Gegants de Sant Vicenç de la nova placa de tiratge limitat Artium: Marià i Paula.
  • 23 de juny. Revetlla de Sant Joan i participació conjuntament amb altres entitats de la nostra població amb l'arribada de la Flama del Canigó.
  • 12 de novembre. Assemblea General Extraordinària a la Biblioteca popular amb canvi de junta per els propers quatre anys; fins el 2013.
  • 15 de novembre. Excursió a Sant Sadurní d'Anoia a les Caves Jaume Giró i Giró i a les Caves Canals & Domingo a dinar. A les primeres, vam fer un tast de tots els seus productes.
  • 20 de desembre. Caga Tió popular.
  • 22 de desembre. L'Associació Ceps i Manduca és agraciada a la Loteria Nacional amb 6 euros per euro jugat.

Any 2008

  • 29 de febrer. Fem una cata de copes amb diferents vins a càrrec de la botiga de vinc, licors, caves,... el Petit Celler de Manresa.
  • 13 de març. Sopar-maridatge al restaurant Ruth de Sant Fruitós de Bages.
  • 20 d'abril. 6a. Trobada d'Intercanvi de Plaques de Cava.
  • 18 de maig. Mostra gastronòmica amb la recepta centenària "Lluç a l'estil Torre del Breny".
  • 23 de juny. Revetlla de Sant Joan i participació conjuntament amb altres entitats de la nostra població amb l'arribada de la Flama del Canigó.
  • 30 de juny. L'Associació Ceps i Manduca va sortir al número 1 de la revista gastronòmica "ESPAI gastronòmic" a l'apartat d'entitats gastronòmiques i a l'apartat de receptes trobem la recepta centenària dels "Cargols a la Vallhonesta", cuinada pel nostre cuiner Xavier Carles Casals "Xana".
  • 26 de juliol. Participació amb un carril nedant 3.000 metres en una hora en el 25è. Aniversari de les 12 Hores de Natació.
  • 24 d'octubre. Monogràfic de vins del món; tast a cegues de quatre vins del nou món: Madfish Shíraz d'Austràlia, Torbeck The Streading també d'Austràlia, Robertson Winery de Sudàfrica i el Catena de Mendoza, Argentina.
  • 27 d'octubre. Conferència de l'Emma Casals a la Biblioteca Popular amb el tema "Alimentar-se amb salut i plaer".
  • 21 de desembre. Caga Tió popular a la Plaça de l'Ajuntament.

Any 2007

  • 22 d'abril. 5a. Trobada d'Intercanvi de Plaques de Cava.
  • 3 de juny. Dins de la Setmana Cultural cuinem per fer un tast per tot el poble la recepta centenària "Cargols a la Vallhonesta".
  • 23 de juny. Per la Revetlla de Sant Joan rebem la Flama de Canigó i llegim el manifest que acompanya la flama amb una posterior ballada de sardanes.
  • 9 de novembre. Sopar-guateque gratuït pels socis per informar de les activitats.
  • 22 de novembre. Extraordinària cata a cegues de cava català i xampany francès amb un fi de festa amb el pastís del 5è. aniversari de l'entitat.
  • 23 de desembre. Caga Tió popular amb el grup d'animació Pepsicolen i col·laboració amb La Marató de TV3.

Any 2006

  • 9 d'abril. 4a. Trobada d'Intercanvi de Plaques de Cava.
  • 11 de juny. Dins de la Setmana Cultural de Sant Vicenç, cuinem per fer un tast del plat centenari "Conillet amb suc del Pla de Bages".
  • 17 de novembre. Fem un sopar-maridatge al nostre local a càrrec del soci Xavier Casals i l'enòleg Jon A. Uruñuela.
  • 17 de desembre. Tornem a col·laborar al Caga Tió popular del nostre poble amb la participació de més de 400 nens.

Any 2005

  • 24 d'abril. 3a. Trobada d'Intercanvi de Plaques de Cava.
  • 16 de maig. Mostra gastronòmica amb el tast de la recepta centenària "Patates i bolets a la Vallhonesta".
  • 7 de juny. Es va fer un sopar-maridatge al restaurant Sibar de Manresa on vam veure els vins de la nostra D.O. Bages Abadal comentats pel seu enòleg Joan Soler.
  • 23 de juny. Revetlla de Sant Joan amb sopar popular i ball a càrrec de l'Orquestra Berlín.
  • 24 de novembre. Fem un tast d'oli amb una classe magistral a càrrec del Sr. Ignasi Cubinyà de la casa Avieno.

Any 2004

  • Hivern. L'Ajuntament cedeix un local per l'entitat que s'inaugura el 27 de febrer amb la presència de l'alcalde del poble i soci de l'entitat, Valentí Carrera.
  • 5 de març. Es fa una degustació de whisky al Restaurant Mas Planoi de Castellgalí.
  • 16 de maig. 2a. Trobada de Col·leccionistes de Plaques de Cava.
  • 23 de juny. S'organitza, juntament amb altres entitats locals, la Revetlla de Sant Joan on es va fer una gran festa amb la rebuda de la Flama del Canigó, amb la qual s'encendrà una foguera. També es va fer un petit correfoc, la ballada d'una sardana i es va llegir el manifest que va acompanyar la Flama. Tot seguit,  es va celebrar un sopar per a més de 300 persones i un posterior ball amb l'Orquestra Tropic Show.
  • Juliol. Tornem a participar en les 12 Hores de Natació i després, es va fer una graellada de carn per a tots els socis.
  • 17 d'octubre. Es va fer el tast d'una recepta centenària del nostre poble recollida al llibre "La teca" d'Ignasi Domènech: "Conill guisat a l'estil de Boades"; es va fer dins la Setmana Cultural del Poble i vam donar més de 250 racions.
  • 21 de setembre. Es va fer una conferència-audiovisual a la Biblioteca Popular del poble a càrrec del micòleg Joan Minguet.
  • 6 de novembre. Sopar de tardor al restaurant L'Andorrà de Castellfollit del Boix on es van cuinar 10 entrants de temporada i senglar guisat amb castanyes, tot maridat amb diferents vins i caves.
  • 19 de desembre. Tornem a col·laborar al Caga Tió popular del nostre poble.

Any 2003

  • 27 d'abril. El primer acte públic de la nostra entitat va ser la 1a. Trobada de Plaques de Cava. Va ser un èxit extraordinari, que va aconseguir que més de 500 col·leccionistes d'arreu de Catalunya participessin en aquesta festa.
  • Estiu. Una bona colla de membres de l'entitat van participar en les 12 hores de Natació, organitzades pel Club Natació Castellet on esprés es va fer una graellada de carn pels socis.
  • Festa Major. Ceps i Manduca va oferir un present al nou Hereu i a la nova Pubilla del poble.
  • Setembre. El primer sopar gastronòmic va tenir lloc al Restaurant Aligué de Manresa, on es va gaudir, a més, de les explicacions del sommelier Joan Pons sobre el maridatge de vins.
  • 11 de setembre. Per la Diada de Catalunya es va fer l'ofrena al monument de la Plaça de l'Onze de Setembre.
  • Octubre. Es va fer el segon sopar anomenat "Sopar-tast de bolets" on el cuiner va ser el famós Pep Salsetes i la xerrada sobre bolets va anar a càrrec del micòleg Joan Minguet.
  • Desembre. L'entitat va cuinar el tradicional brou durant la celebració del Caga Tió. A més del brou, aquest any també es van oferir patates i cebes al caliu, arribant a repartir més de 300 racions.

Associació Cultural i Gastronòmica CEPS I MANDUCA
Pl. de la Generalitat. Edifici de Cal Soler · 08295 Sant Vicenç de Castellet

Proudly powered by Weebly
  • INICI
  • HISTÒRIA
    • Estatuts de l'entitat
  • ACTIVITATS
    • Calendari · Any 2022
    • Memòria · 2003-2022
  • RECEPTES DE CUINA
    • Centenàries >
      • Conill a l'estil Boada
      • Suprema de lluç a la Torre del Breny
      • Patates i bolets a la Vallhonesta
      • Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
      • Cargols a la Vallhonesta
      • Cargols a l'estil Boada
      • La pala ferroviària
      • Conill a la míquili-mòquili
    • Mensuals >
      • La meva "Caldereta de llamàntol"
      • Torró de xocolata (cruixent)
      • Canelons farcits de paté
      • Truita de patates al forn
      • Conill amb xocolata
      • Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
      • Pastís de pinya colada
      • Llenties pardines amb verdures i xoriç
      • Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
      • Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
      • Canelons d'estiu
      • Risotto de carxofes i gírgoles
      • Cuixes de pollastre amb gambes
      • El piano del Bages
      • Gaspatxo català
      • Amanida d'arròs amb mango i maduixes
      • Mongetes estofades amb bolets i mero
      • Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
      • Lasanya de bolets
      • Trinxat de la Cerdanya
    • Aplec del Conill >
      • Conill amb compota de fruites
      • Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
      • Conill a l'antiga
      • Conill a l'essència de la nostra terra
  • GALERIA
    • Aplec del Conill
    • Assemblees
    • Calçotada popular
    • Celebracions i festes
    • Conferències i xerrades
    • Excursions i sortides
    • Fires i festes populars
    • Homenatge al porc
    • Sopars i maridatges
    • Tastets populars
    • Tastos, cursos i cates
    • Trobades de plaques
  • PAPERERIA
    • Programes de mà >
      • 2003
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2021
      • 2022
    • Cartells >
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2020
      • 2021
      • 2022
    • Cursos i dossiers >
      • Tast de formatges
      • El món de la cervesa
      • Tast de xocolates
      • Taller de pa artesanal
      • Taller de cuina
  • SALA DE PREMSA
    • Anys 2003-2005
    • Anys 2006-2010
    • Anys 2011-2015
    • Anys 2016-2020
    • Anys 2021-2025
  • CONTACTE
  • Mensuals