Associació Cultural i Gastronòmica Ceps i Manduca
  • INICI
  • HISTÒRIA
    • Estatuts de l'entitat
  • ACTIVITATS
    • El cau del conill
    • Concurs de cartells - Aplec del Conill 2023
    • Calendari · Any 2023
    • Memòria · 2003-2022
  • RECEPTES DE CUINA
    • Centenàries >
      • Conill a l'estil Boada
      • Suprema de lluç a la Torre del Breny
      • Patates i bolets a la Vallhonesta
      • Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
      • Cargols a la Vallhonesta
      • Cargols a l'estil Boada
      • La pala ferroviària
      • Conill a la míquili-mòquili
    • Mensuals >
      • La meva "Caldereta de llamàntol"
      • Torró de xocolata (cruixent)
      • Canelons farcits de paté
      • Truita de patates al forn
      • Conill amb xocolata
      • Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
      • Pastís de pinya colada
      • Llenties pardines amb verdures i xoriç
      • Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
      • Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
      • Canelons d'estiu
      • Risotto de carxofes i gírgoles
      • Cuixes de pollastre amb gambes
      • El piano del Bages
      • Gaspatxo català
      • Amanida d'arròs amb mango i maduixes
      • Mongetes estofades amb bolets i mero
      • Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
      • Lasanya de bolets
      • Trinxat de la Cerdanya
    • Aplec del Conill >
      • Conill amb compota de fruites
      • Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
      • Conill a l'antiga
      • Conill a l'essència de la nostra terra
  • GALERIA
    • Aplec del Conill
    • Assemblees
    • Calçotada popular
    • Celebracions i festes
    • Conferències i xerrades
    • Excursions i sortides
    • Fires i festes populars
    • Homenatge al porc
    • Sopars i maridatges
    • Tastets populars
    • Tastos, cursos i cates
    • Trobades de plaques
  • PAPERERIA
    • Programes de mà >
      • 2003
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2021
      • 2022
    • Cartells >
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2020
      • 2021
      • 2022
      • 2023
    • Cursos i dossiers >
      • Tast de formatges
      • El món de la cervesa
      • Tast de xocolates
      • Taller de pa artesanal
      • Taller de cuina
  • SALA DE PREMSA
    • Anys 2003-2005
    • Anys 2006-2010
    • Anys 2011-2015
    • Anys 2016-2020
    • Anys 2021-2025
  • CONTACTE

PREMIS EL CAU DEL CONILL 2023

I Concurs de Literatura eròtica

Termini de lliurament: 13 de desembre del 2023
Foto

BASES

El_cau_del_conill.pdf
File Size: 99 kb
File Type: pdf
Descargar archivo

erotisme

1 m. [LC] Inclinació, tendència, a tot allò que suscita l’impuls sexual.
2 m. [LC] Qualitat d’eròtic. L’erotisme d’un gest, d’una forma.
CONCURS DE CARTELLS
II APLEC DEL CONILL
BASES CONVOCATÒRIA
1. Podran prendre part en aquest concurs les obres inèdites en català i no premiades en altres concursos

2. S’estableixen dues seccions: SECCIÓ GENERAL I SECCIÓ LOCAL.
SECCIÓ GENERAL
3. CATEGORIES:
  • PROSA-ADULTS: Escriptors/res nascuts fins l'any 2005.
  • POESIA: Escriptors/res nascuts fins l'any 2005.
  • MICRORELATS: Escriptors/res nascuts fins l'any 2005.
4. CARACTERÍSTIQUES:
4.1. CATEGORIA PROSA-ADULTS
  • Estil: Narrativa curta
  • Tema: Erotisme
  • Extensió: Mínim 5 fulls / Màxim 25 fulls
  • Presentació: DINA-4. Escrits per una cara a doble espai.
  • S'admeten il·lustracions integrades en el text
4.2. CATEGORIA POESIA
  • Tema: Erotisme
  • Extensió: Mínim 5 fulls (100 versos)/Màxim 15 fulls (300 versos)
  • Presentació : DIN A4, escrits per una cara i a doble espai.
4.3. CATEGORIA MICRORELATS
  • Estil: Narrativa curta- Tema: Erotisme
  • Extensió: Mínim 10 línies/Màxim 30 línies.
  • Presentació: DIN A4, escrits per una cara i a doble espai.
  • S’admeten il·lustracions integrades al text.
5. PREMIS. Els premis a l'obra guanyadora seran:
  • CATEGORIA PROSA ADULTS: Un àpat en un restaurant a determinar
  •  CATEGORIA POESIA: Un àpat en un restaurant a determinar
  • CATEGORIA MICRORELATS: Un àpat en un restaurant a determinar
El jurat podrà concedir els accèssits que consideri oportuns.
MENCIÓ ESPECIAL
6 . En la SECCIÓ GENERAL, Categoria PROSA-ADULTS
L’Associació Cultural i Gastronòmica Ceps i Manduca atorgarà una menció especial a l’obra que dins el relat eròtic hi destaqui el tema culinari o gastronòmic i la consideri mereixedora d’aquesta distinció.
Aquesta associació es reserva el dret a publicar els treballs que hagin assolit aquesta menció especial.

SECCIÓ LOCAL
7. En aquesta secció hi podran participar aquelles persones que resideixin a Sant Vicenç de Castellet o en alguna de les localitats que termenegen amb el municipi.

8. CATEGORIES:
  • PROSA-ADULTS: Escriptors/res nascuts fins l'any 2005.
  • POESIA: Escriptors/res nascuts fins l'any 2005.
9. CARACTERÍSTIQUES:
9.1. CATEGORIA PROSA-ADULTS
  • Estil: Narrativa curta
  • Tema: Erotisme
  • Extensió: Mínim 5 fulls / Màxim 25 fulls
  • Presentació: DINA-4. Escrits per una cara a doble espai.
  • S'admeten il·lustracions integrades en el text
9.2. CATEGORIA POESIA
  • Tema: Erotisme
  • Extensió: Mínim 5 fulls (100 versos)/Màxim 15 fulls (300 versos)
  • Presentació : DIN A4, escrits per una cara i a doble espai.
10. PREMIS. Els premis a l'obra guanyadora seran:
  • CATEGORIA PROSA ADULTS: Un àpat en un restaurant a determinar
  •  CATEGORIA POESIA: Un àpat en un restaurant a determinar
El jurat podrà concedir els accèssits que consideri oportuns.
BASES COMUNS A LES DUES CONVOCATÒRIES
11. TERMINI I LLIURAMENT DE LES OBRES
11.1 Les obres s’hauran de presentar a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet (Plaça de l’Ajuntament, 10  08295), fins el dimecres dia 13 de desembre de 2023 a les 13:00h.
11.2 Les obres es presentaran en un sobre amb el pseudònim, que inclourà un altre sobre tancat amb el nom i cognoms, data de naixement, adreça postal, correu-e de l’autor/a i la categoria en què participa.
11.3 Només s’admetrà una sola obra per autor i categoria.
11.4 El treball s’haurà de presentar en format digital(PDF) en un CD o llapis de memòria i una còpia en paper.
12. JURAT I VEREDICTE
12.1 El Jurat estarà format per persones del món de les lletres, un representant de l’Associació Cultural i Gastronòmica Ceps i Manduca i un membre de l’Ajuntament. La seva decisió serà inapel·lable.
12.2 El veredicte del jurat es farà públic durant la Festa Major d’Estiu de 2024, en la data i hora que s’anunciarà oportunament. L’entrega de premis serà el mateix dia i hora a l’Auditori M Carme Grauvilardell.
12.3 El jurat es reserva la possibilitat de considerar desert algun dels premis si així ho considera oportú.

13. ALTRES
13.1 Els originals no premiats es podran retirar a l’ajuntament a partir de l’endemà de l’adjudicació dels premis i durant un termini de 3 mesos.
13.2 Els concursants es comprometen a acceptar íntegrament les bases de la convocatòria.
13.3 L’Associació Cultural i Gastronòmica Ceps i Manduca, es reserva el dret de publicar els treballs presentats.
13.4 Els guanyadors de cada una de les categories no podran concursar en les dues properes convocatòries, en la mateixa modalitat.

Proudly powered by Weebly
  • INICI
  • HISTÒRIA
    • Estatuts de l'entitat
  • ACTIVITATS
    • El cau del conill
    • Concurs de cartells - Aplec del Conill 2023
    • Calendari · Any 2023
    • Memòria · 2003-2022
  • RECEPTES DE CUINA
    • Centenàries >
      • Conill a l'estil Boada
      • Suprema de lluç a la Torre del Breny
      • Patates i bolets a la Vallhonesta
      • Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
      • Cargols a la Vallhonesta
      • Cargols a l'estil Boada
      • La pala ferroviària
      • Conill a la míquili-mòquili
    • Mensuals >
      • La meva "Caldereta de llamàntol"
      • Torró de xocolata (cruixent)
      • Canelons farcits de paté
      • Truita de patates al forn
      • Conill amb xocolata
      • Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
      • Pastís de pinya colada
      • Llenties pardines amb verdures i xoriç
      • Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
      • Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
      • Canelons d'estiu
      • Risotto de carxofes i gírgoles
      • Cuixes de pollastre amb gambes
      • El piano del Bages
      • Gaspatxo català
      • Amanida d'arròs amb mango i maduixes
      • Mongetes estofades amb bolets i mero
      • Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
      • Lasanya de bolets
      • Trinxat de la Cerdanya
    • Aplec del Conill >
      • Conill amb compota de fruites
      • Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
      • Conill a l'antiga
      • Conill a l'essència de la nostra terra
  • GALERIA
    • Aplec del Conill
    • Assemblees
    • Calçotada popular
    • Celebracions i festes
    • Conferències i xerrades
    • Excursions i sortides
    • Fires i festes populars
    • Homenatge al porc
    • Sopars i maridatges
    • Tastets populars
    • Tastos, cursos i cates
    • Trobades de plaques
  • PAPERERIA
    • Programes de mà >
      • 2003
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2021
      • 2022
    • Cartells >
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2020
      • 2021
      • 2022
      • 2023
    • Cursos i dossiers >
      • Tast de formatges
      • El món de la cervesa
      • Tast de xocolates
      • Taller de pa artesanal
      • Taller de cuina
  • SALA DE PREMSA
    • Anys 2003-2005
    • Anys 2006-2010
    • Anys 2011-2015
    • Anys 2016-2020
    • Anys 2021-2025
  • CONTACTE