ASSOCIACIÓ CULTURAL I GASTRONÒMICA CEPS I MANDUCA
  • INICI
  • HISTÒRIA
    • Estatuts de l'entitat
  • ACTIVITATS
    • II Aplec del Conill · 2023 >
      • Concurs popular de cuina
    • Calendari d'activitats · 2023
    • Memòria · 2003-2023
  • RECEPTES DE CUINA
    • Receptes centenàries >
      • Conill a l'estil Boada
      • Suprema de lluç a la Torre del Breny
      • Patates i bolets a la Vallhonesta
      • Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
      • Cargols a la Vallhonesta
      • Cargols a l'estil Boada
      • La pala ferroviària
      • Conill a la míquili-mòquili
      • Conill al llampec
      • Conill amb farigola de la Iaia Camila
      • Conill amb pebre vermell dolç i vinagre de la Iaia Maria
    • Receptes · Aplec del Conill >
      • Conill amb compota de fruites
      • Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
      • Conill a l'antiga
      • Conill a l'essència de la nostra terra
    • Altres receptes >
      • La meva "Caldereta de llamàntol"
      • Torró de xocolata (cruixent)
      • Canelons farcits de paté
      • Truita de patates al forn
      • Conill amb xocolata
      • Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
      • Pastís de pinya colada
      • Llenties pardines amb verdures i xoriço
      • Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
      • Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
      • Canelons d'estiu
      • Risotto de carxofes i gírgoles
      • Cuixes de pollastre amb gambes
      • El piano del Bages
      • Gaspatxo català
      • Amanida d'arròs amb mango i maduixes
      • Mongetes estofades amb bolets i mero
      • Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
      • Lasanya de bolets
      • Trinxat de la Cerdanya
  • GALERIA
    • Aplec del Conill
    • Assemblees
    • Calçotada popular
    • Celebracions i festes
    • Conferències i xerrades
    • Excursions i sortides
    • Fires i festes populars
    • Homenatge al porc
    • Sopars, dinars i maridatges
    • Tastets populars
    • Tastos, cursos i cates
    • Trobades de plaques
  • PAPERERIA
    • Programes de mà >
      • 2003
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2021
      • 2022
      • 2023
    • Cartells >
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • 2022
      • 2023
    • Cursos i dossiers >
      • Tast de formatges
      • El món de la cervesa
      • Tast de xocolates
      • Taller de pa artesanal
      • Taller de cuina
  • SALA DE PREMSA
    • Anys 2003-2005
    • Anys 2006-2010
    • Anys 2011-2015
    • Anys 2016-2020
    • Anys 2021-2025
  • CONTACTE

BASES

II APLEC DEL CONILL 2023

Concurs de cartells

Organitza: Associació Cultural i Gastronòmica Ceps i Manduca
  • FULL D'INSCRIPCIÓ
Inscripció_Aplec_Conill_2023.pdf
File Size: 35 kb
File Type: pdf
Descargar archivo


  • BASES
Cartells_Aplec_Conill_2023.pdf
File Size: 67 kb
File Type: pdf
Descargar archivo


EL CAU DEL CONILL
CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES
1. Les mesures del cartell han de ser les de DIN A2 (594 x 420 mm). Caldrà afegir a aquestes mesures, un marge blanc de 3 cm envoltant tot el dibuix que configura el cartell. La presentació serà muntat sobre suport rígid tipus cartró ploma.
2. La tècnica i el nombre de colors és lliure, però sempre que es pugui reproduir en quadricromia. Juntament amb el cartell cal lliurar una còpia de l'original en suport informàtic. L'autor es compromet, si s'escau, a confeccionar els originals necessaris per a la impressió i la composició del programa d'actes.
3. El tema del cartell ha de fer referència a l'Aplec del Conill de Sant Vicenç de Castellet. El jurat valorarà la seva idoneïtat temàtica respecta a la festa i lloc on es celebra.
4. El text ha de ser només el següent:
  • II APLEC DEL CONILL (el número d'ordre sempre en xifres romanes)
  • Sant Vicenç de Castellet, 8 d'octubre de 2023
TERMINIS I PRESENTACIÓ DE L'OBRA
5. El termini de lliurament d'originals finalitza a les 13.00 h del dia 12 de setembre de 2023 a l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet (Plaça de l'Ajuntament, 10 · 08295 Sant Vicenç de Castellet)
6. En el revers del cartell original ha de figurar el lema que l'autor vulgui fer servir per anomenar-lo i amb el qual participarà en el concurs. L'autor haurà d'adjuntar amb l'original un sobre amb el lema i a dins, tancat, el seu nom, l'adreça i telèfon de contacte.
7. S'estableix un premi únic de 200,00 €.
8. El cartell guanyador serà propietat de l'Associació,
que el podrà editar en exclusiva sempre que ho consideri convenient i en qualsevol format. L'autor renunciarà a qualsevol dret de publicació i difusió, si bé se li reconeixerà la propietat intel·lectual. Els cartells no premiats es podran recollir a partir de l'endemà del veredicte i en el termini d'un mes al mateix ajuntament.
9. El jurat estarà format per un representant de l'Associació i d'altres persones relacionades amb les arts plàstiques, el disseny i la cultura. El jurat podrà declarar desert el premi.
10. El veredicte es donarà a conèixer durant la segona quinzena del mes de setembre del 2023.


Sant Vicenç de Castellet, març del 2023

Associació Cultural i Gastronòmica CEPS I MANDUCA
Pl. de la Generalitat. Edifici de Cal Soler · 08295 Sant Vicenç de Castellet

Proudly powered by Weebly
  • INICI
  • HISTÒRIA
    • Estatuts de l'entitat
  • ACTIVITATS
    • II Aplec del Conill · 2023 >
      • Concurs popular de cuina
    • Calendari d'activitats · 2023
    • Memòria · 2003-2023
  • RECEPTES DE CUINA
    • Receptes centenàries >
      • Conill a l'estil Boada
      • Suprema de lluç a la Torre del Breny
      • Patates i bolets a la Vallhonesta
      • Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
      • Cargols a la Vallhonesta
      • Cargols a l'estil Boada
      • La pala ferroviària
      • Conill a la míquili-mòquili
      • Conill al llampec
      • Conill amb farigola de la Iaia Camila
      • Conill amb pebre vermell dolç i vinagre de la Iaia Maria
    • Receptes · Aplec del Conill >
      • Conill amb compota de fruites
      • Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
      • Conill a l'antiga
      • Conill a l'essència de la nostra terra
    • Altres receptes >
      • La meva "Caldereta de llamàntol"
      • Torró de xocolata (cruixent)
      • Canelons farcits de paté
      • Truita de patates al forn
      • Conill amb xocolata
      • Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
      • Pastís de pinya colada
      • Llenties pardines amb verdures i xoriço
      • Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
      • Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
      • Canelons d'estiu
      • Risotto de carxofes i gírgoles
      • Cuixes de pollastre amb gambes
      • El piano del Bages
      • Gaspatxo català
      • Amanida d'arròs amb mango i maduixes
      • Mongetes estofades amb bolets i mero
      • Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
      • Lasanya de bolets
      • Trinxat de la Cerdanya
  • GALERIA
    • Aplec del Conill
    • Assemblees
    • Calçotada popular
    • Celebracions i festes
    • Conferències i xerrades
    • Excursions i sortides
    • Fires i festes populars
    • Homenatge al porc
    • Sopars, dinars i maridatges
    • Tastets populars
    • Tastos, cursos i cates
    • Trobades de plaques
  • PAPERERIA
    • Programes de mà >
      • 2003
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2021
      • 2022
      • 2023
    • Cartells >
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • 2022
      • 2023
    • Cursos i dossiers >
      • Tast de formatges
      • El món de la cervesa
      • Tast de xocolates
      • Taller de pa artesanal
      • Taller de cuina
  • SALA DE PREMSA
    • Anys 2003-2005
    • Anys 2006-2010
    • Anys 2011-2015
    • Anys 2016-2020
    • Anys 2021-2025
  • CONTACTE