Associació Cultural i Gastronòmica Ceps i Manduca
  • INICI
  • HISTÒRIA
    • Estatuts de l'entitat
  • ACTIVITATS
    • Calendari · Any 2022
    • Memòria · 2003-2022
  • RECEPTES DE CUINA
    • Centenàries >
      • Conill a l'estil Boada
      • Suprema de lluç a la Torre del Breny
      • Patates i bolets a la Vallhonesta
      • Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
      • Cargols a la Vallhonesta
      • Cargols a l'estil Boada
      • La pala ferroviària
      • Conill a la míquili-mòquili
    • Mensuals >
      • La meva "Caldereta de llamàntol"
      • Torró de xocolata (cruixent)
      • Canelons farcits de paté
      • Truita de patates al forn
      • Conill amb xocolata
      • Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
      • Pastís de pinya colada
      • Llenties pardines amb verdures i xoriç
      • Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
      • Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
      • Canelons d'estiu
      • Risotto de carxofes i gírgoles
      • Cuixes de pollastre amb gambes
      • El piano del Bages
      • Gaspatxo català
      • Amanida d'arròs amb mango i maduixes
      • Mongetes estofades amb bolets i mero
      • Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
      • Lasanya de bolets
      • Trinxat de la Cerdanya
    • Aplec del Conill >
      • Conill amb compota de fruites
      • Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
      • Conill a l'antiga
      • Conill a l'essència de la nostra terra
  • GALERIA
    • Aplec del Conill
    • Assemblees
    • Calçotada popular
    • Celebracions i festes
    • Conferències i xerrades
    • Excursions i sortides
    • Fires i festes populars
    • Homenatge al porc
    • Sopars i maridatges
    • Tastets populars
    • Tastos, cursos i cates
    • Trobades de plaques
  • PAPERERIA
    • Programes de mà >
      • 2003
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2021
      • 2022
    • Cartells >
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2020
      • 2021
      • 2022
    • Cursos i dossiers >
      • Tast de formatges
      • El món de la cervesa
      • Tast de xocolates
      • Taller de pa artesanal
      • Taller de cuina
  • SALA DE PREMSA
    • Anys 2003-2005
    • Anys 2006-2010
    • Anys 2011-2015
    • Anys 2016-2020
    • Anys 2021-2025
  • CONTACTE
  • Mensuals

Calendari d'activitats · Any 2022

MEMÒRIA D'ACTIVITATS
Imagen
Picture

2002-2022

Associació Cultural i Gastronòmica "Ceps i Manduca"
ACTIVITATS DEL 20è. ANIVERSARI

Imagen

"Per Sant Martí, mata el poc i enceta el vi" · Homenatge al porc
· 13 de novembre del 2022 ·

El diumenge 13 de novembre celebrarem una nova edició de "Per Sant Martí, mata el poc i enceta el vi" (Homenatge al porc). Ho farem a la Sala Polivalent de Cal Soler a partir de 2/4 de 10 del matí i us avancem els trets principals de l'esdeveniment:
A partir de 2/4 de 10 del matí:
  • Fem botifarres
  • Esmorzar: pinxos, cansalada, pa torrat i beure
A 2/4 de 12:
  • Demostració de com es talla un pernil a càrrec de Distribucions Lluc Terradellas
  • Presentació del vi novell del Celler Solergibert a càrrec d'Aleix Solergibert
  • Maridatge de pernil amb 3 vins
  • Venda de vins del Celler Solergibert i de Distribucions Lluc Terradellas
Foto
A les 14 h, dinar:
  • Cigrons
  • Botifarres
  • Xoriç criollo
  • Cuixa de porc al forn (estil rosbif)
  • Peus de porc guisats i a la brasa.
  • Careta i morro.
  • Menuts (llengua, ventre, cervells amb all i julivert)
  • Coca de llardons i pastís
  • Beures
Preus:
  • Socis: 18 euros
  • No socis: 22 euros
  • Nens i nenes fins a 10 anys: 8 euros
La compra de tiquets es pot fer a: Jordi Largo, Fotògraf (c. Gran, 47 baixos) i al Valentí (680334612 Bizum)
Es prega que tothom es porti els plats i coberts de casa.
Data límit d'inscripció: 8 de novembre

Programa_de_mà_Sant_Martí_2022.jpg
File Size: 216 kb
File Type: jpg
Descargar archivo

Altres activitats programades

  • Possible col·laboració amb el CAP
  • Presentació de la nova pàgina web
  • Celebració del 20è aniversari de l'entitat

Gener

  • ACTE:
  • DATA:
  • HORA:
  • LLOC:

Febrer

  • ACTE:
  • DATA:
  • HORA:
  • LLOC:

Març

  • ACTE: Calçotada de germanor
  • DATA: Diumenge, 6 de març del 2022
  • HORA: A partir de les 10.00 h
  • LLOC: Sant Pere de Vallhonesta

Abril

  • ACTE: Sopar temàtic de la Comunitat Foral de Navarra
  • DATA: Dissabte, 9 d'abril del 2022
  • HORA: A partir de les 21.30 h
  • LLOC: Sala d'Activitats Comunes de Can Soler

Maig

  • ACTE: 18a. Trobada d'intercanvi de plaques de cava
  • DATA: Diumenge, 22 de maig del 2022
  • HORA: De les 9 del matí a les 14 del migdia
  • LLOC: Sala Polivalent de Can Soler

  • ACTE: Tastos de la Fira del Vapor
  • DATA: Dissabte, 28 de maig del 2022 / Diumenge 29 de maig del 2022
  • HORA: Tot el dia
  • LLOC: Parada de Ceps i Manduca

Juny

  • ACTE:
  • DATA:
  • HORA:
  • LLOC:

Juliol

  • ACTE: Presentació del 1r. Aplec del Conill
  • DATA: Dijous, 21 de juliol
  • HORA: A partir de les 21 h
  • LLOC: Auditori M. Carme Grauvilardell

  • ACTE: Sopar d'estiu a la fresca (només per socis)
  • DATA: Dissabte, 23 de juliol
  • HORA: A partir de les 21 h
  • LLOC: Entrada a Can Soler

Agost

  • ACTE:
  • DATA:
  • HORA:
  • LLOC:

Setembre

  • ACTE:
  • DATA:
  • HORA:
  • LLOC:

Octubre

  • ACTE: 1r. Aplec del Conill de Sant Vicenç de Castellet
  • DATA: 9 d'octubre
  • HORA: A partir de les 14.30 h
  • LLOC: Parc de la Plaça de Catalunya

Novembre

  • ACTE: Sant Martí (Festa del porc)
  • DATA: 13 de novembre
  • HORA: A partir de les 9.30 h
  • LLOC: Sala polivalent de Cal Soler

Desembre

  • ACTE: Taller infantil de Nadal
  • DATA: A concretar
  • HORA:
  • LLOC:

  • ACTE: Brou del Caga Tió
  • DATA: 18 de desembre
  • HORA: Tot el dia
  • LLOC: Plaça de l'Ajuntament

Associació Cultural i Gastronòmica CEPS I MANDUCA
Pl. de la Generalitat. Edifici de Cal Soler · 08295 Sant Vicenç de Castellet

Proudly powered by Weebly
  • INICI
  • HISTÒRIA
    • Estatuts de l'entitat
  • ACTIVITATS
    • Calendari · Any 2022
    • Memòria · 2003-2022
  • RECEPTES DE CUINA
    • Centenàries >
      • Conill a l'estil Boada
      • Suprema de lluç a la Torre del Breny
      • Patates i bolets a la Vallhonesta
      • Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
      • Cargols a la Vallhonesta
      • Cargols a l'estil Boada
      • La pala ferroviària
      • Conill a la míquili-mòquili
    • Mensuals >
      • La meva "Caldereta de llamàntol"
      • Torró de xocolata (cruixent)
      • Canelons farcits de paté
      • Truita de patates al forn
      • Conill amb xocolata
      • Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
      • Pastís de pinya colada
      • Llenties pardines amb verdures i xoriç
      • Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
      • Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
      • Canelons d'estiu
      • Risotto de carxofes i gírgoles
      • Cuixes de pollastre amb gambes
      • El piano del Bages
      • Gaspatxo català
      • Amanida d'arròs amb mango i maduixes
      • Mongetes estofades amb bolets i mero
      • Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
      • Lasanya de bolets
      • Trinxat de la Cerdanya
    • Aplec del Conill >
      • Conill amb compota de fruites
      • Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
      • Conill a l'antiga
      • Conill a l'essència de la nostra terra
  • GALERIA
    • Aplec del Conill
    • Assemblees
    • Calçotada popular
    • Celebracions i festes
    • Conferències i xerrades
    • Excursions i sortides
    • Fires i festes populars
    • Homenatge al porc
    • Sopars i maridatges
    • Tastets populars
    • Tastos, cursos i cates
    • Trobades de plaques
  • PAPERERIA
    • Programes de mà >
      • 2003
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2021
      • 2022
    • Cartells >
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2020
      • 2021
      • 2022
    • Cursos i dossiers >
      • Tast de formatges
      • El món de la cervesa
      • Tast de xocolates
      • Taller de pa artesanal
      • Taller de cuina
  • SALA DE PREMSA
    • Anys 2003-2005
    • Anys 2006-2010
    • Anys 2011-2015
    • Anys 2016-2020
    • Anys 2021-2025
  • CONTACTE
  • Mensuals