ASSOCIACIÓ CULTURAL I GASTRONÒMICA CEPS I MANDUCA
INICI
HISTÒRIA
Estatuts de l'entitat
ACTIVITATS
El cau del conill
Concurs de cartells
Calendari d'activitats · 2023
Memòria · 2003-2023
RECEPTES DE CUINA
Receptes centenàries
>
Conill a l'estil Boada
Suprema de lluç a la Torre del Breny
Patates i bolets a la Vallhonesta
Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
Cargols a la Vallhonesta
Cargols a l'estil Boada
La pala ferroviària
Conill a la míquili-mòquili
Receptes · Aplec del Conill
>
Conill amb compota de fruites
Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
Conill a l'antiga
Conill a l'essència de la nostra terra
Altres receptes
>
La meva "Caldereta de llamàntol"
Torró de xocolata (cruixent)
Canelons farcits de paté
Truita de patates al forn
Conill amb xocolata
Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
Pastís de pinya colada
Llenties pardines amb verdures i xoriço
Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
Canelons d'estiu
Risotto de carxofes i gírgoles
Cuixes de pollastre amb gambes
El piano del Bages
Gaspatxo català
Amanida d'arròs amb mango i maduixes
Mongetes estofades amb bolets i mero
Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
Lasanya de bolets
Trinxat de la Cerdanya
GALERIA
Aplec del Conill
Assemblees
Calçotada popular
Celebracions i festes
Conferències i xerrades
Excursions i sortides
Fires i festes populars
Homenatge al porc
Sopars, dinars i maridatges
Tastets populars
Tastos, cursos i cates
Trobades de plaques
PAPERERIA
Programes de mà
>
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2021
2022
2023
Cartells
>
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
Cursos i dossiers
>
Tast de formatges
El món de la cervesa
Tast de xocolates
Taller de pa artesanal
Taller de cuina
SALA DE PREMSA
Anys 2003-2005
Anys 2006-2010
Anys 2011-2015
Anys 2016-2020
Anys 2021-2025
CONTACTE
CALENDARI D'ACTIVITATS
· 2023
DINAR TEMÀTIC. Canàries
(només per a socis i sòcies)
Diumenge, 11 de juny del 2023
ALTRES ACTIVITATS
Dissabte, 20 de maig
Fira del Vapor. Sopar popular d'època amb l'arribada de la llum
Diumenge, 8 d'octubre
2n. Aplec del Conill
Diumenge, 17 de desembre
Caga Tió popular
MEMÒRIA
D'ACTIVITATS
EL CAU DEL CONILL
CONCURS DE CARTELLS
ACTIVITATS REALITZADES
SOPAR TEMÀTIC. Principat d'Astúries
(només per a socis i sòcies)
Dissabte, 25 de març del 2023
Vertical Divider
13a. CALÇOTADA DE GERMANOR A SANT PERE DE VALLHONESTA
Diumenge, 5 de març del 2023
INICI
HISTÒRIA
Estatuts de l'entitat
ACTIVITATS
El cau del conill
Concurs de cartells
Calendari d'activitats · 2023
Memòria · 2003-2023
RECEPTES DE CUINA
Receptes centenàries
>
Conill a l'estil Boada
Suprema de lluç a la Torre del Breny
Patates i bolets a la Vallhonesta
Conill (o colomins) amb suc del Pla de Bages
Cargols a la Vallhonesta
Cargols a l'estil Boada
La pala ferroviària
Conill a la míquili-mòquili
Receptes · Aplec del Conill
>
Conill amb compota de fruites
Conill al romaní amb cervesa i bolets shiitake
Conill a l'antiga
Conill a l'essència de la nostra terra
Altres receptes
>
La meva "Caldereta de llamàntol"
Torró de xocolata (cruixent)
Canelons farcits de paté
Truita de patates al forn
Conill amb xocolata
Mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons
Pastís de pinya colada
Llenties pardines amb verdures i xoriço
Gelatina de iogurt amb culís de maduixa
Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
Canelons d'estiu
Risotto de carxofes i gírgoles
Cuixes de pollastre amb gambes
El piano del Bages
Gaspatxo català
Amanida d'arròs amb mango i maduixes
Mongetes estofades amb bolets i mero
Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes
Lasanya de bolets
Trinxat de la Cerdanya
GALERIA
Aplec del Conill
Assemblees
Calçotada popular
Celebracions i festes
Conferències i xerrades
Excursions i sortides
Fires i festes populars
Homenatge al porc
Sopars, dinars i maridatges
Tastets populars
Tastos, cursos i cates
Trobades de plaques
PAPERERIA
Programes de mà
>
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2021
2022
2023
Cartells
>
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
Cursos i dossiers
>
Tast de formatges
El món de la cervesa
Tast de xocolates
Taller de pa artesanal
Taller de cuina
SALA DE PREMSA
Anys 2003-2005
Anys 2006-2010
Anys 2011-2015
Anys 2016-2020
Anys 2021-2025
CONTACTE